Έλλη Κοκκίνου: Οι αποκαλύψεις που έκανε για τον έφηβο γιο της και την κουμπάρα της, Τζένη Μπότση [βίντεο]


Έλλη Κοκκίνου: Οι αποκαλύψεις που έκανε για τον έφηβο γιο της και την κουμπάρα της, Τζένη Μπότση [βίντεο]

\"Ενιωσα τόσο πολύ τον πόνο της και το άγχος της, ήταν σαν να το βίωνε ξανά\"

Φιλοξενουμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 18, Φεβρουαρίου, η Έλλη Κοκκίνου.

 Η Ελληνίδα τραγουδίστρια σε μια από τις ελάχιστες τηλεοπτικές συνεντεύξεις της, μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια, προβαίνοντας και σε αποκαλύψεις, για την περίοδο της καραντίνας, για τον έφηβο γιο της, Αλέξανδρο, αλλά και για την κουμπάρα της, Τζένη Μπότση, η οποία πρόσφατα αναφέρθηκε στην σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από Έλληνα σκηνοθέτη και ηθοποιό.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» την Έλλη Κοκκίνου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για την καραντίνα, για τη σχέση της με τον μονάκριβο γιο της Αλέξανδρο, αλλά και για την καλή της φίλη και κουμπάρα Τζένη Μπότση που αποκάλυψε πως έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, στον εργασιακό της χώρο.

Διαβάστε ακόμα: Έλλη Κοκκίνου: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη μητέρα της [εικόνες]

Η Έλλη Κοκκίνου μιλώντας για το παιδί της, σχολίασε την καθημερινότητά τους στο σπίτι, αλλά και το πώς είναι σαν έφηβος, ο Αλέξανδρος, αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής: “Το παιδί είναι καλά. Δεν είναι εύκολο να είσαι μέσα σε ένα σπίτι 24 ώρες σε ένα 24ωρο. Έχουμε τους χώρους μας, δεν μπορώ να παραπονεθώ. Βγαίνουμε έξω, κάνουμε τις βόλτες μας, τις ασχολίες μας μέσα και εκτός σπιτιού. Όταν κλείνουν τα σχολεία κάνει διαδικτυακά μαθήματα. Αλλιώς πηγαίνει κανονικά σχολεία. Η εφηβεία είναι νορμάλ μέχρι στιγμής. Δεν έχω δει κάποια έξαρση ή ένταση. Μακάρι να πάρει από εμένα, ήμουν ήσυχη έφηβη”.

Όσον αφορά τη νονά του γιου της και κουμπάρα της, Τζένη Μπότσα, η τραγουδίστρια αποκάλυψε: "Ξεκίνησε με τον αθλητισμό και προχώρησε και στο θέατρο. Η Τζένη Μπότση είναι κουμπάρα μου, έχει βαφτίσει τον Αλέξανδρο. Είμαστε φίλες από το 1998. Είμαστε πολύ κοντά. Ναι την ήξερα την ιστορία. Την ήξερα για πολλά χρόνια. Αυτό αν θυμάμαι καλά, συνέβη το 1994 και εγώ γνώρισα την Τζένη το 1998. Το έμαθα λίγα χρόνια μετά… Δεν το είχε πει ούτε στους γονείς της. Ήταν κάτι πάρα πολύ βαρύ, ωστόσο στους φίλους μας είναι πιο εύκολο να ομολογήσουμε πράγματα που μας συμβαίνουν και που βιώνουμε. Το είχε πει σε μένα και σε πολύ δικούς της ανθρώπους, που ήξερε ότι θα το κρατήσουν σαν επτασφράγιστο μυστικό και δεν υπήρχε περίπτωση να τους ξεφύγει κάτι. Το κουβαλούσε μέσα της πάρα πολλά χρόνια. Βλέποντας την Τζένη να το καταγγέλλει δημοσίως στην τηλεόραση, ένιωσα τόσο πολύ τον πόνο της και το άγχος της, ήταν σαν να το βίωνε ξανά. Το ετοίμαζε μέσα της, είναι πολύ δύσκολο…" Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

Tags ελλη κοκκινου, διασημοι, γιος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9988 s (251 Queries.) // Parse time: 0.5986 s // Total time: 3.5973 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X