Gigi Hadid: Μας έβαλε στο ονειρεμένο παιδικό δωμάτιο της κόρης της


Gigi Hadid: Μας έβαλε στο ονειρεμένο παιδικό δωμάτιο της κόρης της

H παραμυθένια διακόσμηση που είδαμε.

Η Gigi Hadid είναι ανάμεσα στα πιο αξιολάτρευτα και δημοφιλή celebrity accounts, και ο ερχομός της κόρης της είναι ακόμη ένας λόγος για να ακολουθείς τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μέσα από τον οποίο αποκαλύπτει συχνά στοιχεία από την καθημερινότητα της στο σπίτι τους που βρίσκεται σε μια φάρμα στην Pennsylvania.

Η Gigi και ο φίλος της Zayn Malik πρόσφατα αποκάλυψαν το ιδιαίτερο όνομα της κόρης τους: Khai. Η ανακοίνωση έγινε διακριτικά από τον λογαριασμό της Gigi όπου ανάρτησε στην περιγραφή του προφίλ της μια νέα ιδιότητα αυτή της Μητέρας της Khai / ‘Khai’s mom’.

Το όνομα ‘khai’ μπορεί να μεταφραστεί στα Αραβικά ως “ο εκλεκτός, ένας βασιλιάς, αριστοκράτης”, σύμφωνα με ιστοσελίδες ετυμολογίας ονομάτων. 

Η επιλογή του ονόματος φημολογείται πώς μπορεί να προέρχεται  από την καταγωγή της Gigi και του Zayn. Ο πατέρας της Gigi, Mohamed, γνωστός και από το reality show “The Real Housewives”, κατάγεται από την Παλαιστίνη ενώ ο Zayn έχει καταγωγή από τη Βρετανία και το Πακιστάν.

Πρόσφατα μας έδειξαν ένα μικρό κομμάτι από το παιδικό δωμάτιο της κόρης τους μέσα από το instagram. Το δωμάτιο είναι διακοσμημένο σε γήινους τόνους με πολλά λούτρινα ζωάκια και πίνακες ζωγραφικής που αναδεικνύουν τοπία. Το μοντέλο επίσης μας έδειξε μια μικρή ροζ γωνιά που έχει διαμορφώσει ως παιχνιδότοπο στο γραφείο του σπιτιού. Δείτε την εικόνα από το παιδικό δωμάτιο στο madamefigarocy.

 

Photo Credits: EPA

Tags Gigi Hadid, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8360 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4717 s // Total time: 3.3077 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X