Ανδρέας Μικρούτσικος: "Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό" [βίντεο]


Ανδρέας Μικρούτσικος: "Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό" [βίντεο]

Η αποκάλυψη που έκανε ο παρουσιαστής. 

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή, "Tik Talk"  με τον Αντώνη Σρόϊτερ βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το βράδυ της Πέμπτης, 25 Φεβροαυρίου.

Ο γνωστός παρουσιαστής σε μια από τις ελάχιστες συνεντέυξεις του, μίλησε μεταξύ άλλων για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου που κυριαρχούν στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες ενώ δεν δεν δίστασε να αποκαλύψει τη δική του εμπειρία.

Χαρακτηριστικά σχολίασε: "Moυ έχει συμβεί… Ήμουν παντρεμένος και μου χτυπάει το κουδούνι και μπαίνει μέσα μια κυρία με τον άντρα της και λέει στη γυναίκα μου "ο άντρας σας με βίασε". Την κοιτάζω και λέω κοίτα τι χάνω ο κερατάς. Παράνοια. Την έβαλε στη θέση της. Εκεί ήταν ιστορία μιας παρανοϊκής. Είναι κάποιες αφηγήσεις που με κάνουν να τις πιστέψω και αν είχα μια άλλη άποψη να πω κοίτα τελικά τι έγινε.Είναι όμως και κάποιες που δεν μου είναι αξιόπιστες. Έχω δει ότι χρησιμοποιούνται τα πόστα και η εξουσία. Θεωρώ υποτίμηση του έρωτα, να χρησιμοποιώ το ότι μπορώ να σε βοηθήσω. Μου έρχεται εμετός. Συμβαίνει, ισχύει." Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, Ανδρέας Μικρούτσικος, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9582 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4684 s // Total time: 2.4267 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X