Ρούλα Γεωργιάδου: Η μαμά της έγινε 91 και δάκρυσε στα γενέθλια της


Ρούλα Γεωργιάδου: Η μαμά της έγινε 91 και δάκρυσε στα γενέθλια της

Συγκινητικές εικόνες όταν σηκώθηκε από το τροχοκάθισμα της

Τα 91α γενέθλια της γιορτάζει σήμερα η κα. Ελένη, η μαμά της Ρούλας Γεωργιάδου και τηρώντας όλα τα μέτρα κατά του κορωνοιού, η βουλεύτρια την επισκέφθηκε για να της τραγουδήσει το Happy Birthday. Οι στιγμές που ακολούθησαν όταν με την βοήθεια της Ρούλας η μαμά της σηκώθηκε απο το τροχοκάθισμα για να σβήσει τα κεράκια της ήταν συγκινητικές.

Λίγο αργότερα είδαμε σε φωτογραφίες όλα όσα έγιναν μέσα απο τον λογαριασμό της Ρούλας Γεωργιάδου στο Facebook. Μάλιστα έγραψε: "Σήμερα έχει γενέθλια η υπερήλικη μανούλα μου. Ευτύχησε να αποκτήσει 2 παιδιά, 3 εγγονές, και 4 δισέγγονα. Μαζευτήκαμε ανα σετ των δύο ατόμων να ευχηθούμε στην grand mama όπως την αποκαλούμε και η σπίθα στα θλιμμένα ματάκια της λόγω άνιας και κατάθληψης, έλαμψε και πάλι. Μιά γυναίκα που αγαπά τόσο πολύ τη ζωή και έχει όρεξη να ζήσει.

Η μεγάλη συγκίνηση ήταν οταν σηκώθηκε με τη βοήθεια μας απο το τροχοκάθισμα να σβήσει την τούρτα της και ξαφνικά μας ζήτησε " να χορέψει". Διάλεξε και ενα τραγούδι της Doris Day και ζήτησε να το ακούσουμε όσο χορεύαμε αγγαλιά. Ειναι πολύ παράξενο που αυτά τα άτομα ξεχνάνε το σήμερα και λένε ασυναρτισίες μέσα στο συγχισμένο μυαλουδάκι τους αλλά θυμούντε όλο το παρελθόν. Δακρύσαμε με την αδελφή μου όταν ακούσαμε την ξέβαθη πια φωνούλα της να μας τραγουδά .When i was just a little girl i asked my mother what shall i be...και serra serra. Ενα τραγούδι που μας το έμαθε στα 8 μας χρόνια. Μπράβο"

 

Tags Ρούλα Γεωργιάδου, showbiz cy, showbiz κύπρος, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8014 s (233 Queries.) // Parse time: 1.5458 s // Total time: 4.3472 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X