Είμαι γυναίκα και είμαι περήφανη!


Είμαι γυναίκα και είμαι περήφανη!

Ένας άνθρωπος με τεράστια δύναμη!   

Η γυναίκα στις μέρες μας αποτελεί ένα ον πολυπράγμων που παρόλο που έχουν γίνει σημαντικά βήματα προόδου όσον αφορά στην ισότητα των δύο φύλων, υπάρχει ακόμα δουλειά που πρέπει να γίνει. 

Οι ρόλοι που έχει μέσα στην κοινωνία είναι τόσοι πολλοί και καταφέρνει τόσο άρτια να τους συνδυάζει όλους, θέτοντας βεβαίως τις προτεραιότητές της. Είναι γυναίκα, μητέρα, σύζυγος, κόρη, αδερφή, επαγγελματίας. Ο κάθε ένας ρόλος εμπερικλείει ευθύνες που άλλες είναι καθηλωμένες σε κοινωνικά στερεότυπα που περνούν από γενιά σε γενιά και άλλες προστίθενται ανάλογα με τους στόχους της κάθε μίας.

Οι γυναίκες σήμερα έχουν καταφέρει τόσα πολλά. Έχουν διεκδικήσει τον χώρο τους και τον έχουν κερδίσει σε πολλούς τομείς όπως η οικογένεια, η πολιτική, οι επιχειρήσεις, το θέατρο, το σινεμά.

Φωτεινά παραδείγματα τέτοιων γυναικών που μέσα από τη δράση τους στη μεγάλη οθόνη επηρέασαν κόσμο και έβαλαν το λιθαράκι τους στην εξέλιξη θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και μέχρι τις 8 Μαρτίου, στο νέο κανάλι της Nova Cyprus, NovastarsHD, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας. 

 

 

Μία εβδομάδα με δύο ταινίες καθημερινά back to back, από τις 21:30, με πρωταγωνίστριες γυναίκες ηθοποιούς του Hollywood που έκαναν τη διαφορά στους ρόλους που ενσάρκωσαν, ανάμεσά τους η Meryl Streep, η Renée Zellweger, η Scarlett Johansson, η Whitney Houston κα. 

Πρόκειται για μία γκάμα ταινιών που άφησαν εποχή, “Juno”, “Carol”, “Jojo Rabbit”, “Who’s afraid of Virginia Woolf”, “Bombshell”, “Phaedra”, “The devil wears Prada”, “Fences”, “Little Women”, “Portrait of a lady on fire”, “The assistant”, “The Iron Lady”, “Judy”. 

Το κανάλι NovastarsHD δημιουργήθηκε από τη Nova Cyprus με αφορμή τις λαμπερές διοργανώσεις των βραβείων που πραγματοποιήθηκαν αλλά και αυτών που έρχονται σε μερικές εβδομάδες και υπάρχει πλούσιο περιεχόμενο που θα μπορείτε να παρακολουθείτε μέχρι το τέλος Απριλίου με ξεχωριστά αφιερώματα και live μεταδόσεις των βραβεύσεων. 

Tags NovastarsHD, nova cyprus


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4367 s (229 Queries.) // Parse time: 1.5767 s // Total time: 4.0135 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X