Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η αποκάλυψη που έκανε για τον γάμο της Βάσως Λαρκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο [βίντεο]


Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η αποκάλυψη που έκανε για τον γάμο της Βάσως Λαρκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο [βίντεο]

Ποια είναι η σχέση που έχει σήμερα με την πρώην σύζυγό του;

Στην εκπομπή “Τετ – α –τετ”, με τον Τάσο Τρύφωνο, βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, το απόγευμα της Κυριακής, 28 Φεβρουαρίου.

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός, παραχώρησε στον παρουσιαστή μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη, η οποία μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη, κάνοντας μια ιδιαίτερη αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Διαβάστε ακόμα: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η αποκάλυψη για τη γνωριμία και τον χωρισμό του με την Βάσω Λασκαράκη [βίντεο]

Χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, σχολίασε τα εξής: “Με τη Βάσω είναι καλή η σχέση μας. Αλλά πάντα λειτουργούσαμε και οι δύο σε σχέση με το καλό της μικρής. Για αυτό. Στον γάμο της δε με είχε καλέσει. Δε μπορούσα να πάω, ήμουν στη Γαλλία τότε. Είπαμε σουηδικό μοντέλο, μην το παρακάνουμε κιόλας"

Για το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει ένα δεύτερο γάμο στη ζωή του, ο ηθοποιός ανέφερε: "Δε νομίζω πως απέχει πολύ αυτό που έχουμε. Να γραφτεί στην εφημερίδα; Έχω την εντύπωση πως αν έχανα ζευγάρι συγκατοικεί, μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες, κοιμούνται και ξυπνάνε μαζί… Δεν απέχει πολύ από τον γάμο. Δεν είμαι τόσο πολύ υπέρ του γάμου". Δείτε πιο κάτω το βίντεο[30:00] 

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, βασω λασκαρακη, διασημοι, γιαννης τσιμιτσελης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9392 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4213 s // Total time: 2.3605 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X