Γιώργος Ερωτοκρίτου: Το ξαφνικό πρόβλημα υγείας που παρολίγον να τον αφήσει ανάπηρο


Γιώργος Ερωτοκρίτου: Το ξαφνικό πρόβλημα υγείας που παρολίγον να τον αφήσει ανάπηρο

\"Όλα αυτά πήγαζαν απο μια ερωτική απογοήτευση\"

Ο Γιώργος Ερωτοκρίτου έδωσε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή “Brunch Talk” και στον Χάρη Παπαθεοχάρους όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής του που κινδύνεψε να μείνει ανάπηρος.

Χαρακτηριστικά είπε: “Κάπου στα 24 μου είχε συμβεί ένα πρόβλημα υγείας που είχε να κάνει τη μέση μου λόγω των πολλών ωρών ορθοστασίας. Ήμουν στα πρόθυρα να μείνω ανάπηρος. Σκέψου ότι για να πάω τουαλέτα έπρεπε να με σηκώσουν. Δεν μπορούσα να ανοίξω το παντελόνι μου. Είχε γεμίσει φλεγμονές ο σπόνδυλός μου μέσα και είχε μια μικρή μετακίνηση. Έπρεπε να πηγαίνω γιατρούς και κινησιοθεραπείες. Ήταν τρελά έξοδα. Δεν είχα ούτε ασφάλεια. Αυτό όλο μου στοίχισε αρκετά. Ήταν κάτι στην ζωή μου που με είχε βάλει τιμωρία. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα”.

Όλο αυτό ήταν γιατί δούλευε πάρα πολύ σκληρά απο τα 23 του χρόνια. Όπως αποκάλυψε όλα αυτά πήγαζαν απο μια ερωτική απογοήτευση: "Δεν το μετανιώνω γιατί όλη αυτή η ερωτική απογοήτευση γύρισε υπερ σε μένα. Δηλαδή για να μην σκέφτομαι με ανάγκασε να πέσω με τα μούτρα στην δουλειά και με έκανε αυτό που έγινε σήμερα". Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 

 

Tags χαρης παπαθεοχαρους, γιώργος ερωτοκρίτου, showbizy cy, showbiz κύπρος, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0250 s // Total time: 0.0253 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X