Golden Globes Awards 2021: Τα beauty looks που μας εντυπωσίασαν


Golden Globes Awards 2021: Τα beauty looks που μας εντυπωσίασαν

Οι αγαπημένες celebrities κατάφεραν να μας εντυπωσιάσουν με τα looks που υιοθέτησαν.

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα 78α Golden Globes Awards και παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε εν μέσω πανδημίας του Covid-19, οι διοργανωτές κατάφεραν να μας χαρίσουν μια λαμπερή βραδιά.

Αν και οι celebrities δεν μπόρεσαν να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί και να φωτογραφηθούν, εντούτοις υποψήφιοι και νικητές φόρεσαν τα καλά τους και παρακολούθησαν τη μεγάλη γιορτή του κινηματογράφου από τα σπίτια τους.

Glamorous looks τα οποία μοιράστηκαν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Εμείς συγκεντρώσαμε και σου παρουσιάζουμε 8 beauty looks που ξεχωρίσαμε.

Elle Fanning

Λατρέψαμε το eye liner της και απαλό ροζ κραγιόν της που ανάδειξε την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της με τον πιο όμορφο τρόπο. Όσο αφορά τα μαλλιά, η 22χρονη star επέλεξε sleek σινιόν.

Διάβασε ακόμη: Το νέο application του οίκου Chanel θα ξετρελάνει τα... χείλη σου!

Amanda Seyfried

Natural make-up look για την ηθοποιό όπου εμείς λατρέψαμε την απόχρωση στο κραγιόν αλλά και το ιδιαίτερο wave hair look της που ταίριαζε απόλυτα με το Oscar de la Renta φόρεμα της.

Kate Hudson

Ακόμη ένα natural look κυριάρχησε τόσο στα μαλλιά όσο και στο μακιγιάζ της, αναδεικνύοντας τη φυσική της λάμψη. Δες και τις υπόλοιπες εμφανίσεις που ξεχώρισαν στη madamefigaro.cy.

Tags golden globes awards, 78th golden globes awards, χρυσες σφαιρες 2021, Μακιγιαζ, ομορφιας, make up, makeup, beauty, hair, μαλλιά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8743 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3924 s // Total time: 2.2667 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X