Πάνος Μουζουράκης: "Με έβαλε σε ένα αμάξι και με πήγε σε ένα δάσος. Με στιγμάτισε..." [βίντεο]


Πάνος Μουζουράκης: "Με έβαλε σε ένα αμάξι και με πήγε σε ένα δάσος. Με στιγμάτισε..." [βίντεο]

Η προσωπική εμπειρία που είχε σε μικρή ηλικία.

Σε μια εκ βαθών εξομολόγηση προχώρησε ο Πάνος Μουζουράκης το βράδυ της Δευτέρας, 1 Μαρτίου, μέσα από την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “Ενώπιος Ενωπίο”.

Ο Έλληνας ερμηνευτής, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος που κυριαρχούν στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα, κάνοντας παράλληλα και αναφορά σε μια προσωπική εμπειρία που είχε ο ίδιος σε μικρή ηλικία.

Διαβάστε ακόμα: Πάνος Μουζουράκης: Οι τρυφερές στιγμές με την αγαπημένη του στις Σπέτσες [εικόνες]

Συγκεκριμένα ο Πάνος Μουζουράκης ανέφερε: Έχω περάσει κι εγώ από παρόμοια φάση. Υπάρχει πολύ κόσμος που έχει ζήσει κάτι τέτοιο. Δεν γίνεται μόνο στο χώρο του θεάτρου και του θεάματος. Μιλάμε για το θείο, για τον οικογενειακό φίλο, για τον μπάρμπα στο καφενείο που με έβαλε σε ένα αμάξι και με πήγε σε ένα δάσος. Με στιγμάτισε αυτή η εμπειρία στα 14 μου και δεν το είχα πει ούτε στην μάνα μου μέχρι τα 23 μου. Καταλαβαίνω πως είναι να αισθάνεσαι τις ενοχές και να κλειδώνεσαι μέσα σου… Έχω 4-5 φίλους που έχουν δεχθεί κάτι ανάλογο. Πρέπει να αλλάξει. Να τους κρεμάσουμε στο Σύνταγμα; Που θα μπούνε τα όρια; Τα όπλα, τα ναρκωτικά και η παιδεραστία είναι οι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου”. Δείτε πιο κάτω το απόσπασμα:

Tags πανος μουζουρακης, διασημοι, gossip, showbiz, celebritiies, εξομολόγηση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8182 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4453 s // Total time: 2.2635 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X