5 fashion girls του νησιού έφεραν την άνοιξη ποζάροντας με τις πιο hot τάσεις στα εσώρουχα!


5 fashion girls του νησιού έφεραν την άνοιξη ποζάροντας με τις πιο hot τάσεις στα εσώρουχα!

Ένα ρομαντικό ταξίδι από την πόλη του φωτός μέχρι τους βρετανικούς κήπους!  

Αν δεν το έχεις αντιληφθεί μέχρι στιγμής, τα εσώρουχα ακολουθούν τάσεις, όπως το κάθε τι που φοράμε στην καθημερινότητά μας και αποτελούν σημαντικό κομμάτι της θηλυκότητάς μας και των προσωπικών μας στιγμών. 

Η συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι της Intimissimi μας ενθουσίασε από την πρώτη στιγμή καθώς μας ταξιδεύει νοητά στον κόσμο, σε τρεις προορισμούς που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τις νέες σειρές εσωρούχων. Μας μεταφέρει από τα ρομαντικά και γραφικά παριζιάνικα στενά, στους παραδοσιακούς βρετανικούς κήπους της υπαίθρου και καταλήγει το ταξίδι μας αυτό στα ηλιοβασιλέματα της πόλης των αγγέλων. 

Εμείς εντοπίσαμε πέντε fashionistas του νησιού μας να έχουν ήδη δοκιμάσει τις νέες σειρές της Intimissimi και το timeline μας να “μοσχοβολά” άνοιξη! 

Η Άντρεα Κυριάκου πόζαρε με floral sport bra και comfy panties χαρίζοντας έναν άνετο και θηλυκό συνδυασμό. 

Η Εβελίνα Σκίτσκο και η Βάσω Πέτρου επέλεξαν χρωματικά την πιο hot right now τάση και φυσικά πρόκειται για αποχρώσεις από την pastel παλέτα. Clean-cut σουτιέν και σλιπ από δαντέλα, χαρίζοντας ένα λεπτεπίλεπτο see-through look που δεν αποτελεί ποτέ υπερβολή. 

Η Κλέλια Γιασεμίδου και η Νάσια Σιαηλά σε μία πιο romantic chic διάθεση φόρεσαν το floral βαμβακερό set κάνοντας τον πιο ανοιξιάτικο συνδυασμό!

Photo Credits: Instagram @andrea_kyriakou, @evelinaskitsko, @vaso_petrou, @klelia_yiasemidou, @nasia.si

Tags Intimissimi, εσωρουχα, άνοιξη, ταση, μόδα, fashion


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4471 s (291 Queries.) // Parse time: 0.3222 s // Total time: 3.7694 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X