Μία γυναίκα – σύμβολο αποτέλεσε το πιο εντυπωσιακό fashion inspo! 


Μία γυναίκα – σύμβολο αποτέλεσε το πιο εντυπωσιακό fashion inspo! 

Η μεξικάνικη κουλτούρα προσθέτει στιλ στις εμφανίσεις σου!  

Όταν η μόδα ταξιδεύει και εμπνέεται από τους προορισμούς που συναντά τότε το αποτέλεσμα μόνο εντυπωσιακό μπορεί να είναι! 

Η Calzedonia μέσα από τη νέα της συλλογή legwear για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 κάνει στάση στο ταξίδι της αυτό σε πόλεις του Μεξικού υιοθετώντας παραδοσιακά στοιχεία και φέρνοντάς τα στο σήμερα δημιουργώντας έναν εξωτικό και παιχνιδιάρικο συνδυασμό. 

Η γνωστή ζωγράφος, Frida Kahlo, πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά της Calzedonia, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για μία capsule συλλογή για καλσόν και κάλτσες συνδυάζοντας το μοντέρνο και το παραδοσιακό στιλ. 

Πρόκειται για μία συλλογή που χρησιμοποιεί αποσπάσματα από το ημερολόγιο της Frida Kahlo, καλσόν με το θετικό μήνυμα αισιοδοξίας της ζωγράφου “Viva la Vida” σε φούξια χρώμα, την εμβληματική προσωπογραφία της κεντημένη να “κλέβει” τις εντυπώσεις. Τη συλλογή ολοκληρώνουν κοντές cotton κάλτσες με pop και πολύχρωμα elements που σίγουρα θα απογειώσουν το στιλ σου! Πάρτε πιο κάτω μία γεύση από την capsule συλλογή της Calzedonia με επιρροές από τη διάσημη Μεξικανή ζωγράφο: 


 
 

Tags calzedonia, legwear, μόδα, fashion


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3843 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4935 s // Total time: 2.8778 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X