Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση! Ποιος θα φύγει απόψε;


Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση! Ποιος θα φύγει απόψε;

Η άρνηση Κρις και Αλέξη να παίξουν στο αγώνισμα ασυλίας έφεραν ήττα και \"πόλεμο\" στη Μπλε ομάδα

Ένα επεισόδιο γεμάτο ένταση και αλληλοκατηγορίες απο τη Μπλε ομάδα είδαμε το βράδυ της Τρίτης στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor απο την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ. Τη στιγμή της έναρξης του αγωνίσματος για τη δεύτερη ασυλία πήρε τον λόγο ο Κρις Σταμούλης και δήλωσε πως πλέον δεν θα αγωνίζεται για την Μπλε ομάδα κάτι που έπραξε μαζί του και ο Αλέξης Παππάς. 

"Αποφάσισα να μην αγωνιστώ αφού με θεωρούν αδύναμο. Ας αγωνιστεί ο Πάνος Καλίδης που τον θεωρούν καλύτερο αγωνιστικά" είπε μεταξύ άλλων ο Κρίς και βρήκε σύμφωνο και τον Αλέξη. Ο αγώνας έληξε με σκορ 10-8 για τους Κόκκινους οι οποίοι πήγαν στο συμβούλιο του νησιού για άλλη μκα φορά ως θεατές σε αντίθεση με τους Μπλε που έπρεπε να επιλέξουν κάποιο για αποχώρηση. Καθόλη την διάρκεια της ημέρας είδαμε ένα περίεργο σκηνικό με τον Νίκο και τον Πάνο να ζητάνε απο τον James να τους ψηφίσει ως ο άνθρωπος που έχει ατομική ασυλία. 

Ο Αλέξης ήταν δεδομένο πως θα έβγαινε δεύτερος υποψήφιος από την κάλπη λόγω της άρνησης του να παίξει στο αγώνισμα ασυλίας. Τελικά ο James έδωσε ως τρίτο υποψήφιο τον Πάνο Καλίδη και όλοι απόψε στις 22:00 το βράδυ περιμένουμε απο την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ με μεγάλη αγωνία να δούμε ποιος τελικά θα αποχωρήσει. Κρις, Άλεξ ή Πάνος;

 

Tags survivor, showbiz, gossip, celebrities, ΣΙΓΜΑ, υποψηφιοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1896 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4274 s // Total time: 2.6170 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X