Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποκάλυψε το άγνωστο περιστατικό που συνέβη με τις πρώτες φωτογραφίες της σχέσης της με τον Snik [βίντεο]


Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποκάλυψε το άγνωστο περιστατικό που συνέβη με τις πρώτες φωτογραφίες της σχέσης της με τον Snik [βίντεο]

\"Προφανώς περνάω καλά και με προσέχει...\"

Φιλοξενούμενη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης,3 Mαρτίου η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το γνωστό μοντέλο και πρόσφατα παρουσιάστρια Pop Up μίλησε για την προσωπική της ζωή, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη σχέση της με τον Έλληνα raper Snik ή αλλιώς Δημήτρη.

Μεταξύ όσων είπε, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό που έζησαν με τον σύντροφό της από τις πρώτες τους διακοπές, αναφέροντας χαρακτηριστικά "Όταν μας έβγαλαν φωτογραφίες στα Κουφονήσια με τον Snik, ήταν ένα ζευγάρι που μας είπε ότι υπήρχε φωτογράφος. Ο Δημήτρης δεν ξανακουνήθηκε από την πετσέτα, κάηκε από τον ήλιο… αλλά είχατε πάρει το θέμα. Εντάξει δεν με πείραξε, ζευγάρι είμαστε, πλατσουρίσαμε, δώσαμε και το φιλάκι μας. Πώς κάνουν διακοπές οι άλλοι άνθρωποι; Ο Δημήτρης δεν είδε τις φωτογραφίες, τις απέφυγε. Δεν του αρέσει αυτό, αισθάνεται άβολα".

Διαβάστε ακόμα:  Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έτσι της ευχήθηκε ο Snik για τα γενέθλιά της! [εικόνες]

Ενώ συνέχισε προσθέτοντας:"Δεν θα δώσω ραπόρτο σε κανέναν για την καρδιά μου, μπορεί να γράψει ο καθένας ό,τι θέλει, μπορεί να πιστεύει ο καθένας ό,τι θέλει. Είμαστε δύο άνθρωποι που είμαστε τελείως διαφορετικοί σαν επαγγελματίες στη δουλειά μας, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε τελείως διαφορετικοί στο σπίτι και όπως είμαστε μαζί. Προφανώς περνάω καλά και με προσέχει ένας άνθρωπος και είμαι μαζί του. Το περίεργο που βλέπω καμιά φορά είναι ότι λένε “Ο Δημήτρης έχει θυμώσει με κάποιον και μιλάει άσχημα στα Stories του, άρα και η Ηλιάνα είναι σαν τον Δημήτρη”. Κανείς δεν βλέπει όμως την καθημερινή παρουσία της Ηλιάνας που δεν μιλάει άσχημα. Κανείς όμως δεν σκέφτηκε μήπως ο Δημήτρης είναι σαν την Ηλιάνα; Υπάρχει και η άλλη πλευρά". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags ηλιανα παπαγεωργιου, διασημοι, ζευγαρι, gossip, showbiz, celebrities, snik


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6976 s (290 Queries.) // Parse time: 0.4767 s // Total time: 3.1743 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X