Ανδρέας Τσουρής: Η σπάνια εξομολόγηση για τον βραβευμένο ηθοποιό γιο του! [βίντεο]


Ανδρέας Τσουρής: Η σπάνια εξομολόγηση για τον βραβευμένο ηθοποιό γιο του! [βίντεο]

Πως αντέδρασε όταν του είπε ότι θα ασχοληθεί με την υποκριτική  

Ο Ανδρέας Τσουρής είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους Κύπριους ηθοποιούς που εδώ και αρκετές δεκαετίες είναι ενεργός στον καλλιτεχνικό χώρο του νησιού μας. 

Τα χνάρια του πατέρα του ακολούθησε και ο Γιωργής Τσουρής, ο γιος του ηθοποιού, ο οποίος μάλιστα τιμήθηκε πέρυσι με το πολύ τιμητικό θεατρικό βραβείο “Δημήτρης Χορν”. 

Ο Ανδρέας Τσουρής, φιλοξενήθηκε πρόσφατα στην εκπομπή “Έλα να δεις” όπου αναφέρθηκε στον γιο του, σε μία σπάνια εξομολόγηση.

“Γεννήθηκε στο θέατρο, μεγάλωσε στο θέατρο. Ήταν 11 μηνών και είχα παράσταση και τον πήγα στο καροτσάκι […] Τελειώνει η παράσταση και τον τσουλάω με το καροτσάκι να φύγουμε και ακούω από το καροτσάκι το κεντρικό μοτίβο της παράστασης. Ήταν η πρώτη φορά που άρθρωνε φωνήεν και σύμφωνο μαζί. Από εκεί νομίζω ότι δήλωσε πως ήθελε να γίνει ηθοποιός […] Η συμβουλή που του έδινα πάντα, επειδή συγκεντρώνει αρκετά ταλέντα ήταν να παίζει θέατρο σαν να τραγουδά και να τραγουδά σαν να παίζει θέατρο”, είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags ανδρεας τσουρης, γιωργης τσουρης, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9288 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4543 s // Total time: 2.3830 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X