Άντρη Καραντώνη: Ο μεγάλος αδερφός της έχει γενέθλια και έγινε 32! "Ευλογία να σε έχουμε στη ζωή μας"


Άντρη Καραντώνη: Ο μεγάλος αδερφός της έχει γενέθλια και έγινε 32! "Ευλογία να σε έχουμε στη ζωή μας"

Οι τρυφερές φωτογραφίες τους και οι ευχές της παρουσιάστριας

Ο μεγάλος αδερφός της Άντρης Καραντώνη έχει σήμερα γενέθλια και η παρουσιάστρια με όμορφες φωτογραφίες και γλυκά λόγια του ευχήθηκε "Χρόνια πολλά". Δεν είναι λίγες οι φορές που εξέφρασε την μεγάλη αδυναμία που του έχει μιλώντας δημόσια για εκείνον. 

Σε παλαιότερη συνέντευξη της είπε: "Είναι γνωστό ότι ο αδελφός μου, Κωνσταντίνος, από μικρός είχε διαγνωστεί με αυτισμό. Οπότε, αντιλαμβάνεσαι, μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια όπου τα προβλήματα υγείας ήταν τόσο μεγάλα, το να μην αγοράσω την κούκλα που ήθελα, δεν ήταν τόσο σημαντικό μπροστά σε αυτό που αντιμετώπιζε ο αδελφός μου. Κι αυτή η κατάσταση με ωρίμασε πάρα πολύ. Στερήθηκα μεν κάποια πράγματα από την παιδική μου ηλικία, αλλά ήταν ευλογία όλο αυτό που έζησα και ζω μέχρι σήμερα.Ήταν πολύ δύσκολο να βλέπεις τους γονείς σου να παλεύουν και να προσπαθούν να αναθρέψουν ένα παιδί σε μια κοινωνία που δεν το αποδεχόταν". 

Σήμερα που ο Κώστας γίνεται 32 η Άντρη Καραντώνη πόσταρε όμορφες φωτογραφίες τους και έγραψε: "Ο Άγγελος μας εχει σήμερα γενέθλια! Χρονια Πολλα αδερφέ μου ευλογία να σε έχουμε στη ζωή μας! Σ αγαπάμε πολύ". Δείτε στην πιο κάτω gallery τις εικόνες που ανήρτησε:

Tags αντρη καραντωνη, gossip, celebrities. showboz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3286 s (249 Queries.) // Parse time: 0.8736 s // Total time: 4.2022 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X