Κίτρινο: Τα it girls φοράνε το Pantone χρώμα της χρονιάς! [εικόνες]


Κίτρινο: Τα it girls φοράνε το Pantone χρώμα της χρονιάς! [εικόνες]

Δείτε πως το φόρεσαν δύο πολύ γνωστές fashionistas  

Η απόχρωση της χρονιάς Pantone Colour Of The Year δόθηκε όχι σε ένα αλλά σε δύο χρώματα για το 2021 - το γκρι (Ultimate Grey) και το φωτεινό κίτρινο (Illuminating). Αυτά τα δύο χρώματα σκιαγραφούν την χρονιά που μας πέρασε- τη μονοτονία που εκφράζει το γκρι και την ελπίδα που αποπνέει το φωτεινό κίτρινο και σηματοδοτεί ένα λαμπρότερο μέλλον. 

Δύο it-girls υιοθέτησαν την τάση μέσα από stylish looks. 

Το μοντέλο Hailey Bieber φόρεσε ένα κίτρινο δερμάτινο κοστούμι από το Σκανδιναβικό brand Stand Studio στο Παρίσι - και δημιούργησε ένα effortless και άνετο look. Το συνδύασε με ένα γούνινο bucket hat, τα αγαπημένα της Air Force One αθλητικά και μια τσάντα ώμου σε σοκολατί χρώμα από το brand By Far.

Η Irina Shayk έκανε αρκετές εμφανίσεις με αυτό το φωτεινό χρώμα, με επιμέλεια από τον stylist της Μarc Eram. Σε μια εμφάνιση συνδύασε ένα καφέ The Mannei δερμάτινο παλτό με επένδυση shearling με ένα κοτλέ σετ με πουκάμισο και παντελόνι στην ίδια απόχρωση. Σε μια άλλη εμφάνιση της φόρεσε ένα κίτρινο γούνινο παλτό συνδυάζοντας το με κίτρινη τσάντα, το οποίο φόρεσε πάνω από ένα total black outfit. Σε μια τρίτη εμφάνιση, φόρεσε κίτρινες φόρμες Cotton Citizen συνδυασμένες με το The Mannei παλτό και birkenstocks για το απόλυτο casual look. 

Photo Credits: Instagram @irinashayk, @haileybieber, @vogue
 

Tags pantone, κιτρινο, μόδα, fashion


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4789 s (229 Queries.) // Parse time: 1.9047 s // Total time: 4.3836 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X