Βρήκαμε 10 key items για την transitional γκαρνταρόμπα σου! 


Βρήκαμε 10 key items για την transitional γκαρνταρόμπα σου! 

Τα ιδανικά fashion pieces για την άνοιξη!  

Η μετάβαση από τον χειμώνα στην άνοιξη είναι μία ευχάριστη αλλαγή, ωστόσο φέρνει μαζί της και μία μικρή σύγχυση για το τι πρέπει να φοράμε έτσι ώστε να νιώθουμε άνετες με τη θερμοκρασία και ταυτόχρονα ανοιξιάτικες! 

Για να αποφύγεις, λοιπόν το μπέρδεμα της σεζόν αυτής, εμείς ψάξαμε για εσένα στην H&M, ένα από τα αγαπημένα μας brand, τα ιδανικά items για τη φετινή άνοιξη που θα δώσουνε extra πόντους στο στυλ σου και σου έχουμε τις λύσεις που θα αναζητήσεις στο δίλημμα της εποχής. 

Δείτε πιο κάτω τα 10 items που επιλέξαμε από την H&M που δεν πρέπει να λείψουν από την γκαρνταρόμπα σας τη φετινή άνοιξη: 

Must have!

Αυτή την άνοιξη κάνε κλασσικές και έξυπνες αγορές και θα έχεις στην γκαρνταρόμπα σου μικρά στιλιστικά διαμαντάκια! Τα shirt dresses είναι σίγουρα μία safe επιλογή για την εποχή αυτή και επένδυση για το look σου. Μία λευκή πουκαμίσα αλλά και μία denim επιλογή είναι απαραίτητα για την γκαρνταρόμπα σου! 

Styling tip: Συνδύασε τη λευκή πουκαμίσα με jeans πετυχαίνοντας ένα ανεπιτήδευτα chic look ενώ το denim shirt dress με μποτάκια για μία πιο girly εμφάνιση. 

Αγαπημένα neutrals!

Η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα πρέπει οπωσδήποτε να έχει τρία pieces που θα σου λύσουν τα χέρια τους επόμενους μήνες! Οι neutral αποχρώσεις είναι ιδανικές για την εποχή αυτή και ταιριάζουν σε all day εμφανίσεις. Το oversized jacket, η pleated skirt και το high ankle jeans θα σου χαρίσουν στιλάτες εμφανίσεις και άπειρους συνδυασμούς. 

Styling tip: Τόλμησε layering στη φούστα με ένα oversized πουλόβερ πριν το εγκαταλείψεις μέχρι τον επόμενο χειμώνα. Συνδύασε το λευκό jeans με crop top και τοποθέτησε το jacket από πάνω πετυχαίνοντας ένα look που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ. 

Athleisure look!

Η άνεση είναι το ζητούμενο στις καθημερινές μας εμφανίσεις και για να πετύχεις comfy look η ιδανική επιλογή είναι το jogger στις υπέροχες pastel αποχρώσεις που διαθέτει σε ποικιλία η H&M. Μία άλλη stylish επιλογή που δεν πρέπει να απουσιάζει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα είναι φυσικά η denim σαλοπέτα. Και τα δύο items έχουν δημιουργηθεί από ανακυκλωμένα υλικά. 

Styling tip: Ένα λευκό t-shirt και sneakers θα προσθέσουν στην εμφάνισή σου στιλ και άνεση! 

Spring essentials!

Η άνοιξη είναι η εποχή που μπαίνουν στη ζωή μας οι floral επιλογές και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην επιλέξουμε ένα ankle-length φόρεμα. Οι γήινες αποχρώσεις ταιριάζουν πολύ στην εποχή και βρήκαμε το κατάλληλο high paper bag waist παντελόνι. Αγαπημένο trend της σεζόν και ιδανικό για τους επόμενους μήνες είναι τα mules, τα οποία προσθέσαμε στις ανοιξιάτικες επιλογές μας.

Styling tip: Συνδύασε το φόρεμα και το παντελόνι με sneakers για casual look ενώ για πιο βραδινές εμφανίσεις απλά πρόσθεσε στο look σου τα mules πετυχαίνοντας αμέσως ένα πιο κομψό αποτέλεσμα. 

*Βρείτε όλα τα προϊόντα online καθώς και στο κατάστημα της H&M στην οδό Λήδρας.  

Tags h&m, fashion, μόδα, άνοιξη, Trends


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4898 s (228 Queries.) // Parse time: 2.8371 s // Total time: 5.3269 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X