"Survivor": Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Σάκης και Νίκος - Ο έντονος καυγάς τους [βίντεο]


"Survivor": Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Σάκης και Νίκος - Ο έντονος καυγάς τους [βίντεο]

Ο τσακωμός που ξέσπασε και προκλήθηκε χαμός στους μπλε.

Άλλο ένα επεισόδιο του “Survivor”,που τα είχε όλα παρακολουθήσαμε χθες το βράδυ μέσα από τη συχνότητα της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ.

Εντάσεις, καυγάδες, συγκίνηση, και μια αναπάντεχη αποχώρηση, περιελάβανε μεταξύ άλλων το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας για το reality επιβίωσης.

Στην μπλε ομάδα ξέσπασε μια έντονη διαμάχη που εξελίχθηκε σε καυγά, που παραλίγο να πιαστούν στα χέρια οι παίκτες της.

Διαβάστε ακόμα: Αμηχανία για Μαριαλένα και Σάκη: Τους ρώτησε ο Ατζούν εαν υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης και απάντησαν αντίθετα! (βίντεο)

Συγκεκριμένα, ο καυγάς έγινε ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη, και τον Νίκο Μπάρτζη, ενώ επίσης πρωταγωνιστές ήταν και ο  James Καφετζής και με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Όλα ξεκίνησαν με μία ατάκα του James με υπονοούμενα για δήθεν γνωριμίες πριν από το παιχνίδι ανάμεσα στον Πάνο Καλλίδη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ενώ μάλιστα κατά τη διάρκεια του καυγά αναφέρθηκε και το όνομα του Σάκη Κατσούλη, από τα νεύρα του, άρχισε να φωνάζει και παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τους δύο συμπαίκτες του, με την Μαριαλένα από την άλλη, βλέποντας όλα αυτά, έβαλε τα κλάματα, φωνάζοντας στο Νίκο Μπάρτζη και τον James Καφετζής “ντροπή σας”. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags survivor, gossip, showbiz, celebrities, ΠΑΙΚΤΕΣ, μπλε, καυγάς


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9978 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3494 s // Total time: 2.3472 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X