Γιώργος Παπαδόπουλος-Γαλάτεια Βασιλειάδη: Έντυσαν τον γιο τους δεινόσαυρο και βόλταραν στην γειτονιά τους


Γιώργος Παπαδόπουλος-Γαλάτεια Βασιλειάδη: Έντυσαν τον γιο τους δεινόσαυρο και βόλταραν στην γειτονιά τους

Σε καρναβαλίστικους ρυθμούς του ζευγάρι

Σε ρυθμούς καρναβαλιών μπήκαν ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η σύζυγος του Γαλάτεια Βασιλειάδη βάζοντας στο κλίμα και τον δυόμιση χρονών γιό τους Άγγελο. Το ερωτευμένο ζευγάρι έντυσε τον μικρό με στολή δεινόσαυρου και βόλταραν στην γειτονιά τους τηρώντας βέβαια όλα τα μέτρα κατά του κορωνοιού και το σκληρό lockdown που βρίσκεται αυτές τις μέρες η Ελλάδα.

Ο μικρός Άγγελος το απόλαυσε και μοίρασε πολλές αγκαλιές στην μαμά και τον μπαμπά για την επιλογή της στολής που όπως φαίνεται δεν θα είναι η μοναδική που θα φορέσει για τις γιορτινές μέρες. Ο Γιώργος και η Γαλάτεια είναι απο τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ και συχνά εκφράζουν δημόσια τον έρωτα τους.

Τον προηγούμενο μήνα αποκάλυψαν και την πρώτη γνωριμία τους που έγινε καθοριστική για την υπόλοιπη ζωή τους με τον Κύπριο τραγουδιστή να λέει: "Τραγουδούσα εγώ και είδα έναν άγγελο μπροστά μου. Σταματάω την ορχήστρα και την κοιτάζω στα μάτια. Όλο αυτό κράτησε 10 δευτερόλεπτα, αλλά ήταν αρκετό. Δεν ξαναμιλήσαμε. Μετά από καιρό ξαναβρεθήκαμε τυχαία σε ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη σαν πελάτες. Ήπια μισό μπουκαλάκι για να μπορέσω να μιλήσω, γιατί όταν ενδιαφέρομαι κολλάω. Μιλήσαμε στα ελλαδίτικα και μετά το γυρίσαμε στα κυπριακά…Από εκείνη τη συνάντηση της είπα “εμείς είμαστε μαζί ”. Δείτε πιο κάτω την εικόνα του μικρού Άγγελου ντυμένος δεινόσαυρος:

 

Tags γιωργος παπαδοπουλος, γαλατεια βασιλειάδη, showbiz cy, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4606 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4092 s // Total time: 2.8698 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X