Simone Rocha x H&M: Δύο fashion girls φοράνε πρώτες δημιουργίες από την πολυαναμενόμενη συλλογή


Simone Rocha x H&M: Δύο fashion girls φοράνε πρώτες δημιουργίες από την πολυαναμενόμενη συλλογή

H Hλιάνα Παπαγεωργίου και η Έβελυν Καζαντζόγλου φόρεσαν πρώτες τις ονειρεμένες δημιουργίες της συλλογής Simone Rocha x H&M

Η H&M ανακοίνωσε τη νέα πολυαναμενόμενη “συνεργασία ορόσημο” με τον οίκο μόδας Simone Rocha πριν από μερικούς μήνες, και από τότε ανυπομονούμε να εξασφαλίσουμε έστω και ένα κομμάτι για την γκαρνταρόμπα μας. 

Όλες οι συλλογές της Η&Μ που είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με μεγάλους σχεδιαστές - και μας προσφέρουν την ευκαιρία να αποκτήσουμε ένα μοναδικό κομμάτι με μεγάλη σχεδιαστική αξία - γίνονται sold out αν όχι μέσα στις πρώτες ώρες που κυκλοφορούν διαδικτυακά, σίγουρα μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο. 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνδύασε δύο από τα φορέματα της συλλογής – μαζί σε ένα look: ένα κρεμ τούλινο διάφανο φόρεμα με φουσκωτά μανίκια και κέντημα στο στήθος από κόκκινα κρύσταλλα πάνω από ένα ροζ αμάνικο φόρεμα (το κάθε φόρεμα κοστίζει €129). 

Στην ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δήλωσε: “Εγώ πιστεύω στα παραμύθια εσύ; Η νέα συλλογή Simone Rocha x H&M είναι γεγονός και είναι παραμυθένια”. Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο μαζί της.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου φόρεσε ένα tartan κόκκινο φόρεμα με επένδυση από τούλι και κέντημα από πέρλες (το οποίο κοστίζει €149). Το συνδύασε με μαύρες μπότες. Επίλεξε να το φορέσει μπροστά από ένα κάστρο μέσα σε ένα ολοπράσινο παραμυθένιο τοπίο με λουλούδια. 

H συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 11 Μαρτίου στο hm.com

Photo credits: Instagram @evelynkazantzoglou @ilianapapageorgiou

Tags h&m, Έβελυν Καζαντζόγλου, ηλιανα παπαγεωργιου, Simone Rocha x H&M, μόδα, fashion


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1273 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4934 s // Total time: 2.6206 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X