Ημέρα της Γυναίκας και σου προτείνουμε 6 αγαπημένα μας beauty products


Ημέρα της Γυναίκας και σου προτείνουμε 6 αγαπημένα μας beauty products

Οι ωραιότερες προτάσεις δώρων για τον εαυτό σου!

Σήμερα, 8 Μαρτίου είναι η Ημέρα της Γυναίκες και τι πιο όμορφο να κάνεις στον εαυτό σου ένα δώρο που θα ενισχύσει την εξωτερική σου ομορφιάς. Άλλωστε, αυτή η περίοδος είναι και μια καλή ευκαιρία για να ανανεώσεις το νεσεσέρ σου καθώς η εποχή αλλάζει και σίγουρα οι ανάγκες σου διαφοροποιούνται.

Διάβασε ακόμη: Milan Fashion Week: Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε

Παράλληλα, είναι η εποχή που όλοι οι οίκοι και εταιρίες ομορφιάς λανσάρουν τις νέες ανοιξιάτικες τους προτάσεις… από αρώματα, καλλυντικά μέχρι περιποίηση προσώπου και σώματος.

Τσέκαρε τη δικιά μας λίστα με τα αγαπημένα νέα λανσαρίσματα και χάρισε στον εαυτό σου αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη:

Apivita, Beesential Oils Strengthening & Hydrating Skin Supplement Day Oil

Έλαιο προσώπου ημέρας που ενυδατώνει σε βάθος, προσφέρει αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή προστασία και ενισχύει τη φυσική λάμψη. Χρησιμοποίησέ 3 σταγόνες από το έλαιο, κάθε πρωί, πριν από την κρέμα ημέρας, ακολουθώντας τις κινήσεις μασάζ.

Frezyderm, Super Booster

Ορατά πιο φωτεινό, νεανικό και φρέσκο δέρμα. Εμπλουτίζει με 25 ενεργά συστατικά την καθημερινή κρέμα και ενισχύει την ενυδάτωση, την αντιοξειδωτική δράση, την αναδόμηση του δέρματος και τη μείωση των σημείων γήρανσης.

Neoderma, Instant Micro Cleansing Micellar Water

Πρόκειται για ένα απαλό καθαριστικό βασισμένο στην τεχνολογία των μικκυλίων που απομακρύνει αποτελεσματικά τις ακαθαρσίες από το δέρμα.

Juliette Has a Gun, Not a Perfume EDP

Ένα νέο λουλουδένιο ανοιξιάτικο άρωμα φτιαγμένο από ένα μόνο στοιχείο που ονομάζεται Cetalox (χρησιμοποιείται στην αρωματοποιία ως βασική νότα).

Collistar, Vitamin C + Ferulic Acid Cream

Μια θεραπευτική κρέμα για λαμπερό, τέλεια ενυδατωμένο και αναζωογονημένο δέρμα. Με κύριο συστατικό ένα εξαιρετικά σταθερό παράγωγο της Βιταμίνης C.

pHformula, MELA Serum

Για ενίσχυση του κυτταρικού μεταβολισμού και την πρόληψη σχηματισμού μελάσματος (πανάδες). Περιέχει εξειδικευμένο μείγμα δραστικών συστατικών τα οποία δεσμεύουν την υγρασία, φωτίζουν, εξομαλύνουν τον τόνο του δέρματος, μειώνουν τις σκούρες κηλίδες.

Tags ημερα της γυναίακας, Ομορφια, προσωπο, Σώμα, Μακιγιαζ, αρωμα, beauty, body, makeup, make up, perfume, beauty news


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4423 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3323 s // Total time: 2.7746 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X