Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021; 


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021; 

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Η ατμόσφαιρα είναι ηπιότερη σήμερα και οι πιθανότητες να διορθώσετε τις δυσκολίες που προέκυψαν χθες είναι πολλές. Ξεκαθαρίστε τις διαφορές και βάλτε μερικά πράγματα στη θέση τους. Αν και πολλά πράγματα σας στεναχωρούν, θα μπορέσετε να ταχτοποιήσετε κάπως τα οικονομικά και προσωπικά σας θέματα σήμερα. Κάποιο ηλικιωμένο άτομο θα βοηθήσει τις προσπάθειες σας.

Ταύρος

Ίσως να χρειαστείτε την στήριξη των δικών σας ατόμων σήμερα. Ένα ζήτημα που σχετίζεται με προσωπικά προβλήματα ή με δυσκολίες προσωπικής φύσης να σας απασχολήσει σοβαρά. Το δεύτερο μισό της μέρας αναμένεται να είναι αρκετά πιο ήρεμο. Αφιερώστε χρόνο να απαλλαγείτε από οτιδήποτε περιττό από τον χώρο σας και να δημιουργήσετε χώρο για το καινούργιο. Ασχοληθείτε επίσης με την διατροφή σας.

Δίδυμοι

Η μέρα θα φέρει συναισθηματικής φύσης εμπλοκές, μια και έχετε θέσει μη ρεαλιστικούς συναισθηματικούς στόχους και κυνηγάτε το ακατόρθωτο με τις σημερινές πλανητικές κινήσεις στο ωροσκόπιο σας. Δεν έχετε περιθώρια επιτυχία και κατά βάθος το ξέρετε… Προσγειωθείτε λοιπόν εάν θέλετε να ευτυχίσετε, είτε είστε σε σχέση, είτε αδέσμευτοι και αναζητάτε το ταίρι σας.

Καρκίνος

Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλετε μια συζήτηση, μια συνάντηση ή μια μετακίνηση. Αυτό τελικά μπορεί να αποβεί προς όφελος σας, γιατί έτσι θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε ακόμη μια φόρα το τι πρέπει να πείτε ή να κάνετε. Τα άστρα θα φέρουν όμως εμπόδια και καθυστερήσεις και στις σχέσεις σας με τον ή την σύντροφο της ζωής σας. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην οξύνετε καταστάσεις.

Λέων

Αν νομίζετε ότι θα χρειαστείτε τη βοήθεια του μάνατζερ, του διευθυντή σας, ενός φίλου ή ενός συνάδελφου σας, δεν πρέπει να χάσετε χρόνο και να το κάνετε νωρίς το πρωί. Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να υπάρχουν κάποιες δυσκολίες αναφορικά με τη μεταφορά δεδομένων.

Παρθένος

Θα σας ταλαιπωρήσουν πολλά προβλήματα γραφειοκρατίας και εντάσεων στον επαγγελματικό σας χώρο. Αντιρρήσεις και ασυνεννοησίες θα πάνε το πρόγραμμα σας πίσω. Καλύτερα να πάτε με την ροή σήμερα, διότι το πλανητικό σκηνικό ορθώνει εμπόδια. Ο υπέρμετρος εγωισμός σας τυφλώνει, με συνέπεια να θέτετε σε κίνδυνο τις σχέσεις σας.

Ζυγός

Η μέρα μπορεί να φέρει αισιοδοξία στην καρδιά σας, αρκεί να καταφέρετε να ξεχάσετε τα προβλήματα και τις ημιτελείς υποθέσεις σας. Θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να απαλλαγείτε από την συναισθηματική φόρτιση. Η μέρα ωστόσο δεν είναι κατάλληλη για ερωτικούς και συναισθηματικούς πειραματισμούς! Με στρατηγική προσπαθήστε να φέρετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας.

Σκορπιός

Δεν θα πρέπει να είστε απόλυτοι και μονοκόμματοι με προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε στον εργασιακό ή οικογενειακό περιβάλλον. Ακούστε προσεκτικά, κατανοήστε, συμβουλευτείτε και δράστε. Σας απασχολεί επίσης η υγεία σας και σας αγχώνει. Πρόκειται άραγε για πραγματικά ή φανταστικά προβλήματα, που έχουν την βάση τους στην κάπως πεσμένη σας ψυχολογία;

Τοξότης

Θα πρέπει να καλωσορίσετε κάθε δραστηριότητα που σας φέρνει γαλήνη και πνευματική αναζωογόνηση σήμερα. Η επαφή με φιλικά πρόσωπα μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Οι δεσμευμένοι ευνοείστε να προκαλέσετε μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας, που θα καθορίσει την τύχη της σχέσης τους. Αποφύγετε πειραματισμούς σχετικά με το φαγητό, γιατί καραδοκούν προβλήματα με το πεπτικό σας σύστημα.

Αιγόκερως

Η σχέση σας είναι σε καλό δρόμο, κάτι φαίνεται όμως να σας προβληματίζει σήμερα ή να σας δημιουργεί το αίσθημα του ανικανοποίητου. Θα πρέπει να αναζητήσετε τις απαντήσεις στον εαυτό σας, γιατί ενδεχομένως δεν δεσμεύεστε απόλυτα στην σχέση αυτή.

Υδροχόος

Οι εξελίξεις στον τομέα της καριέρας είναι πολύ καλές και είναι καιρός να ευχαριστήσετε με τον τρόπο που εσείς θα επιλέξετε σε όσους σας στάθηκαν στα δύσκολα και σας βοήθησαν έμπρακτα για να ανακάμψετε. Ένα αίσθημα μοναξιάς όμως φαίνεται να σας βαραίνει... Εάν κοιτάξετε όμως γύρω σας θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν και θέλουν να βρεθούν δίπλα σας.

Ιχθείς

Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες, που οι ενέργειες σας ή η παθητικότητα σας θα σας βλάψει. Έχετε τον νου σας… Κάποια μικρή αδιαθεσία ίσως σας ταλαιπωρήσει κατά την διάρκεια της μέρας. Ξεκουραστείτε και φροντίστε τον οργανισμό σας για να μην αφήσετε περιθώρια για επιδείνωση της κατάστασης σας. Ένα νέο σας ταλέντο θα ανακαλύψετε που θα σας βοηθήσει να παρουσιάσετε μελλοντικά σημαντικά βήματα προόδου.

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή:thebestgr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4825 s (231 Queries.) // Parse time: 1.6928 s // Total time: 4.1753 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X