Ο Γιάννης Πάριος έχει τα γενέθλιά του και τα γιόρτασε με τους γιους του! [εικόνα]


Ο Γιάννης Πάριος έχει τα γενέθλιά του και τα γιόρτασε με τους γιους του! [εικόνα]

Έσβησε την τούρτα του με τα δύο μικρότερα αγόρια του   

Ο τραγουδιστής του έρωτας έχει σήμερα, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρα των Γυναικών, τα γενέθλιά του. Ο λόγος, βεβαίως, για τον Γιάννη Πάριο ο οποίος γιόρτασε τη ξεχωριστή αυτή ημέρα για εκείνον με τους γιους του.

Τα δύο μικρότερα αγόρια του, Μιχαήλ και Νικόλας πόζαραν με τον μπαμπά τους, όπου ο μεγαλύτερος εξ αυτών, ανήρτησε και σχετικό στιγμιότυπο μέσω instagram.

“Χρόνια πολλά πατέρας μας. Χρόνια πολλά στο παιδί από την Πάρο”, ήταν τα λόγια που συνόδευσαν την εικόνα. 

Ο Χάρης Βαρθακούρης, αναρτώντας εικόνα του τραγουδιστή με τους τέσσερις γιους του (βλ. κεντρική εικόνα άρθρου), έγραψε: “Ακριβώς δίπλα μου στέκεται (χαμογελαστός και καμαρωτός) ο καλύτερος -για μένα- Έλληνας τραγουδιστής ever, που τυγχάνει να είναι και πατέρας μας. Επίσης τυγχάνει, σήμερα που γιορτάζουν οι γυναίκες, να έχει τα γενέθλιά του! Χρόνια πολλά πατέρα μας, να σε χαιρόμαστε και να σε καμαρώνουμε (κι εμείς) για πάρα πολλά χρόνια ακόμα”.

Ο βενιαμίν της οικογένειας, Νικόλας, που κάνει αυτή την περίοδο τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, έγραψε σε δική του ανάρτηση: “Χρόνια πολλά στην αγάπη προσωποποιημένη”. 
 

Tags γιαννης παριος, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, γενεθλια, γιοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4733 s (232 Queries.) // Parse time: 1.5213 s // Total time: 3.9946 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X