Μαρία Κορτζιά: Μιλάει για τις αλλαγές στο σώμα της μετά την εγκυμοσύνη και τα κιλά που πήρε!


Μαρία Κορτζιά: Μιλάει για τις αλλαγές στο σώμα της μετά την εγκυμοσύνη και τα κιλά που πήρε!

Η εξομολόγηση της νεαρής instagrammer για την εξωτερική της εμφάνιση!  

Η Μαρία Κορτζιά υποδέχθηκε στη ζωή στις αρχές Δεκεμβρίου το πρώτο της μωράκι, τον γιο της Σοφοκλή και έκτοτε άλλαξε όλη της η κοσμοθεωρία.

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Κορτζιά: Τι έχει πάντα πάνω της και αφορά στον τριών μηνών γιο της! [εικόνα]

Η νεαρή ραδιοφωνική παραγωγός και instagrammer σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “Must” και στην Ειρήνη Χριστοφόρου μίλησε μεταξύ άλλων και για τις αλλαγές που έφερε στο σώμα της η εγκυμοσύνη.

“Σίγουρα, μεγάλη αλλαγή! Όμως είναι η πρώτη φορά που πήρα τόσα κιλά στη ζωή μου μα παράλληλα νιώθω τόσο περήφανη για το σώμα μου! Μου χάρισε ό,τι πιο πολύτιμο έχω […] Είκοσι τρία κιλά δεν τα λες και λίγα. Δεν πρόσεξα καθόλου τη διατροφή μου, ειδικά στην αρχή της εγκυμοσύνης μου. Ούτε και τώρα προσέχω για να είμαι ειλικρινής. Αν και έχασα αρκετά κιλά, ακόμη δεν έχω φτάσει εκεί που θέλω. Θα το προσπαθήσω όμως, εμμονή δεν έχω σίγουρα […] όπως και πριν το αγαπώ (σ.σ. το σώμα της). Ακόμα και αν δεν έχανα τα κιλά μου, θα το αγαπούσα το ίδιο”, εξομολογήθηκε η Μαρία Κορτζιά. Δείτε στην πιο κάτω gallery post-partum στιγμιότυπα της Μαρία Κορτζιά που εντοπίσαμε στα social media: 
 

Tags μαρια κορτζια, εγκυμοσύνη, κιλά, Σώμα, σιλουέτα, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2517 s (227 Queries.) // Parse time: 1.7729 s // Total time: 4.0246 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X