Ταϊλάνδη: Εξωτική και Ακαταμάχητη


Ταϊλάνδη: Εξωτική και Ακαταμάχητη

Ένας κόσμος γεμάτος αντιθέσεις και μια χώρα που έχει την ικανότητα να σας μαγέψει περιμένουν κάπου εκεί στην Ανατολή. Ένα ταξίδι στην Ταϊλάνδη ποτέ δεν είναι αρκετό για να γνωρίσετε τα μυστικά της.

Ίσως σας ενδιαφέρουν οι εξωτικές παραλίες, οι ζούγκλες, οι καταρράκτες, οι βουδιστικοί ναοί και τα παλάτια της Ανατολής. Μπορεί να θέλετε να κανετε φθηνά ψώνια, να διασκεδάζετε μεχρι πρωίας, ή να κάνετε εναλλακτικές διακοπές, σαφάρι με ελέφαντες, εξερευνήσεις στην ξηρά και την θάλασσα, να ζήσετε την καθημερινότητα άλλων πολιτισμών πολύ διαφορετικών από τον δικό μας. Είτε ψάχνετε ένα φανταστικό σκηνικό και ησυχία είτε πολύβουη hip κατάσταση, η Ταϊλάνδη δεν θα σας απογοητεύσει. Φτάνει βέβαια να κανετε σωστό προγραμματισμό αφού ενημερωθείτε για όλα όσα μπορείτε να δείτε και να ζήσετε εκεί.

Πού να μείνετε:
1. Το Lebua state tower αποτελει μια καλή επιλογή αν θα μείνετε στη Mπανγκόκ. Το μοντέρνο και πολυτελές ξενοδοχείο προσφέρει θέα στον ποταμό Chao phraya και πανοραμική θέα στην πόλη και όχι μόνο. Διαθέτει  εστιατόριο στον 63ον όροφο, sky bar, spa, γυμναστήριο και πολλά άλλα που θα κάνουν την διαμονή σας αξέχαστη.
2. Το Dusit thani pattaya πορσφέρεται για όσους θέλουν διακοπές στην περιοχή της πατάγια. Με αποιθανη θέα στην θάλασσα το ποτελές ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια ήσυχη παραλία κατά μήκος του κόλπου pattaya. Διαθέτει τρία εστιατόρια και δυο πισίνες και σπα ανάμεσα σε άλλα.
3. Το Bandara resort and spa στο νησί samui την χαλαρωση σε ένα πανέμορφο εξωτικό περιβάλλον. Μόλις λίγα βήματα από την παραλία bophut διαθέτει ό,τι απαιτείτε από ένα εξεζητημένο σπα και προσεγμένη κουζίνα.
4. Το Legend chiang rai boutique river resort & spa είναι ιδανικό αν επισκέπτεστε τις βόρειες επαρχίες της χώρας. Με ωραία αρχιτεκτονική, πισίνα, σπα, βρίσκεται κοντά στην πόλη Chiang rai. Έχει ωραία θέα στον ποταμό mae kok και τα γύρω βουνά.
5. Το Coral island resort απέχει 9 χιλιόμετρα από την ακτή του πουκέτ. Είναι ένα χαριτωμένο κατάλλυμα σε παραλία ιδιαίτερα κατάλληλο για όσους αγαπούν τις καταδύσεις αφού εδώ υπάρχουν εξειρετικά κοράλια και υπέροχη υποβρύχιο σκηνικό.

Πού να φάτε:
1. Για μια εμπειρία στη γεύση της ταιλανδέζικης κουζίνας επισκεφθείτε το εστιατόριο Τhe terrace. Το παραθαλάσσιο εστιατόριο αποτελεί μέρος του Τhe passage samui resort, και προσφέρεται για ρομαντικά dinner.
2. Για cocktail μη χάσετε την πανοραμική θέα από το Μillennium Ηilton στην Μπανγκόκ στο Τhree sixty lounge. Βρίσκεται στον 32ον όροφο και προσφέρει καλή ποιοτική μουσική και καλλιτεχνικά προγράμματα.
3. Παγωστε για λιγο και διασκεδάστε το. Και στην Πατάγια υπάρχει Ιce bar. Κατά τα άλλα η διασκέδαση δεν σταματά στην Ταϊλάνδη, είναι μέρος της καθημερινότητας των Ταϊλανδών και τα κέντρα είναι πάντα γεμάτα.

Αξίζει να δείτε:
1. Περιηγηθείτε στις πλωτές αγορές, στα κανάλια της Μπανγκόκ με τη μοναδική τους ατμόσφαιρα. Με ειδικά πλοιάρια μπορείτε να κάντε  επίσης βόλτα στα κανάλια, άλλωστε γι αυτό ονομάζουν την Μπανγκόκ «Βενετία της ανατολής».
2. Ταξιδεψτε στο νησι Ρhi Ρhi. Θα σας μαγέψει η ομορφιά του τροπικού τοπίου, θα κάνετε ορειβασία, καταδύσεις, μινι κρουαζιέρες και θα διασκεδάζετε μέχρι πρωίας αν το θέλετε.
3. Κάντε σαφάρι πάνω σε ελέφαντα. Η εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη και θα δέιτε τοπία που αλλιώς δεν θα επισκεπτόσασταν. Υπάρχουν αρκετά γραφεία που διοργανώνουν τέτοιου είδους εξορμήσεις όπως το b.t.travel και το green travel.

Μη χάσετε:
Το Wat rong khun, τον παράξενο λευκό ναό στη Βόρεια Ταϊλάνδη, κοντά στην πόλη Chiang rai. Ο σύγχρονος αλλά ασυνήθιστος ναός είναι γεμάτος συμβολισμούς που σχετίζονται με τον βούδα. Σχεδιάστηκε από τον διάσημο Tαϊλανδό ζωγράφο Chalermchai Kositpipat.

Tags Ταξιδι, Ταϊλάνδη, Διακοπές, καλοκαιρι, Travel


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6685 s (232 Queries.) // Parse time: 1.7388 s // Total time: 4.4073 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X