Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 

Κριός

Είναι ανώφελο να αναλάβετε κάτι καινούργιο, ειδικά αν θέλετε να έχετε κάποιο απτό αποτέλεσμα από αυτό. Εστιάστε σε μια νηφάλια ανάλυση των πρόσφατων γεγονότων και χαράξτε ρεαλιστικά το μέλλον σας. Το βράδυ θα αισθανθείτε ελεύθεροι να κάνει ό τι θέλει με το χρόνο και τα χρήματά της με την σύνοδο της Αφροδίτης να σας ευνοεί ! Απολαύστε τη δημιουργική ελευθερία σας και τις ρομαντικές στιγμές.

Ταύρος

Ένα σημαντικό μάθημα ζωής θα λάβετε σήμερα από ένα άτομο του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Στηρίξτε όποιον έχει ανάγκη της βοήθειας σας και θέστε στην υπηρεσία του γενικού συμφέροντος τις γνώσεις και την εμπειρία σας. Αισθηματικά αισθάνεστε πληγωμένοι από τον ερωτικό σας σύντροφο και υψώνετε τείχη γύρω σας για να προστατευτείτε. Αυτό όμως δεν θα σας βγάλει από τα αδιέξοδα. Επενδύστε σε μια ειλικρινή συζήτηση…

Δίδυμοι

Το πρωί είναι η πιο αγχωτικό διάστημα της ημέρας. Να μην παραιτηθείτε όμως από καμία δραστηριότητα. Μπορεί αυτό που θα βιώσετε να σας δώσει μια πραγματική ικανοποίηση μέσα από την δημιουργική σας έμπνευση. Περάστε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά σας ή με νέους ανθρώπους, εάν έχετε τη δυνατότητα. Όταν αλληλεπιδράτε με τη νεολαία, η διαφορά απόψεων μπορεί ξαφνικά να αποδειχθεί παραγωγική και τονωτική.

Καρκίνος

Η μέρα υπόσχεται μεγάλη δημιουργικότητα και πολλές και ενδιαφέρουσες ιδέες! Πριν δώσετε σάρκα και οστά όμως σε κάποιες από τις ιδέες αυτές, θα ήταν καλό να βεβαιωθείτε ότι είναι εφαρμόσιμες και όχι προϊόν επιστημονικής φαντασίας… Η βραδιά ωστόσο υπόσχεται ηρεμία, εάν καταφέρετε να βγάλετε από το μυαλό σας τα άλυτα προβλήματα σας και ενδώσετε στον ρομαντισμό…

Λέων

Ο αυθορμητισμός σας μπορεί να σας προκαλέσει πονοκεφάλους, μια και χωρίς να το θέλετε θα προκληθούν προβλήματα επικοινωνιακής φύσης με τους γύρω σας. Είναι πιθανό σε μια οικογενειακή μάζωξη τα πράγματα να μην εξελιχθούν όπως αναμένονταν και κάτι ή κάποιος να σας εκνευρίσει. Προσπαθήστε να μην χαλάσετε και την βραδιά όλων των υπολοίπων…

Παρθένος

Η υπερβολική σας αυτοπεποίθηση μόνο να σας βλάψει μπορεί στην παρούσα φάση, γιατί μπορεί να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες αποφάσεις και να σας ζημιώσει, κυρίως υλικά! Δεν μπορείτε να ελέγξετε την ροή της δουλειάς σας σήμερα, γιατί έχετε διασπάσει τις δυνάμεις σας σε πολλά μέτωπα, και μάλιστα χωρίς σκοπό και ουσία.

Ζυγός

Η μέρα δεν ενδείκνυται για αγοραπωλησίες και υπογραφές. Η αισιοδοξία όμως δε θα σας λείπει. Μπορεί  κάποιος, με τον οποίο είχατε αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα, να κάνει σήμερα μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Η μέρα είναι γεμάτη εναλλαγές και οι δυσκολίες διαδέχονται η μια την άλλη.

Σκορπιός

Θα εκπλαγείτε σήμερα, αλλά κάποιο άτομο του περιβάλλοντος σας θα σας προσφέρει με απόλυτη ειλικρίνεια την βοήθεια και την στήριξη του! Πολλές οι κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες σας, αλλά δεν θα είστε απόλυτα ευχαριστημένοι. Κάτι στην ατμόσφαιρα δεν σας αφήνει να χαρείτε την ξεγνοιασιά σας. Η διάθεση σας δεν είναι ιδιαίτερα καλή σήμερα και η συμπεριφορά σας από ελαφρά έως αρκετά κυκλοθυμική.

Τοξότης

Οι νέες γνωριμίες θα είναι το σημαντικό νέο της μέρας! Μπορεί να έχετε κάποιους νέους γείτονες, να κάνετε κάποιες γνωριμίες μέσα από τις σελίδες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο σε μια έξοδο σας. Μπορεί όμως και να βρεθείτε σε ένα βαρετό οικογενειακό γεύμα με το ταίρι σας, που θα σας χαλάσει κάπως τη διάθεση.

Αιγόκερως

Με το ξεκίνημα της μέρας το μυαλό σας θα βρίσκεται σήμερα στο σχόλασμα και την ξεκούραση. Ίσως η ανάγκη για χαλάρωση να υπαγορεύεται από τον καταπονημένο σας οργανισμό. Επικοινωνήστε χαλαρά με τους αγαπημένους σας και κάντε περιπάτους στον καθαρό αέρα. Για εσάς που δεν μπορείτε ωστόσο να εγκαταλείψετε τη δουλειά σας, συνιστάται να εργαστείτε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Υδροχόος

Αυξημένη προσοχή και ψυχρή αντιμετώπιση απαιτεί η όποια δουλειά σήμερα! Νέοι τομείς δράσης που αξίζει να εξερευνήσετε εμφανίζονται μπροστά σας. Σας δίδεται υπόσχεση για βοήθεια και στήριξη, που θα πραγματοποιηθεί λίγο αργότερα. Ο τρόπος των επικοινωνιών σας θα έχει ένα δραματοποιημένο ύφος. Ίσως κάποιος να προσπαθήσει να σας «παραμυθιάσει» ή να σας εξαπατήσει.

Ιχθείς

Με πείσμα αντιμετωπίζετε σήμερα τις προκλήσεις της ημέρας, αλλά στο τέλος αυτής της μέρας υπάρχει το ενδεχόμενο να μην είστε νικητές… Οι γρήγορες αποφάσεις μπορούν να σας βγάλουν από μια δύσκολη θέση. Οι αντιφατικές κινήσεις σας όμως ίσως έχουν σαν αποτέλεσμα να κλείσετε μια πόρτα, που με κόπο είχατε ανοίξει και να  το μετανιώσετε στο μέλλον.

 

Από την Αλίντα Κανάκη

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7558 s (229 Queries.) // Parse time: 1.7531 s // Total time: 4.5089 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X