Τι προβλέπουν τα ζώδια για τη Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για τη Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 

Κριός

Κάποια κρίση ανασφάλειας ή πανικού δεν είναι απίθανη. Μην αφήνετε το συναίσθημα αυτό να σας παραλύσει και αναζητήστε βοήθεια σε άτομα που εμπιστεύεστε, αγαπάτε και σας αγαπούν. Θα πρέπει να επενδύσετε περισσότερο από τον χρόνο αλλά και την ενέργεια σας για να ενδυναμώσετε τις προσωπικές σχέσεις σας, οικογενειακές ή ερωτικές.

Ταύρος

Με πείσμα αντιμετωπίζετε σήμερα τις προκλήσεις της ημέρας, αλλά στο τέλος αυτής της μέρας υπάρχει το ενδεχόμενο να μην είστε νικητές… Οι γρήγορες αποφάσεις μπορούν να σας βγάλουν από μια δύσκολη θέση. Οι αντιφατικές κινήσεις σας όμως ίσως έχουν σαν αποτέλεσμα να κλείσετε μια πόρτα, που με κόπο είχατε ανοίξει και να  το μετανιώσετε στο μέλλον.

Δίδυμοι

Θα πρέπει να βάλει τα πράγματα σε τάξη στο χώρο εργασίας σας. Απαλλαγείτε από τα περιττά αντικείμενα, παλιές σκέψεις και ξεπερασμένα σχέδια. Αφήστε να καινούργιο να βρει το χώρο του. Αν έχετε καλλιεργήσει κάποιες δεξιότητες, μπορείτε να προσπαθήσετε να τις χρησιμοποιήσετε στην πράξη.

Καρκίνος

Θα διαπιστώσετε κατά την διάρκεια της μέρας ότι στην παρούσα επαγγελματική φάση η ομαδική δουλειά θα σας έδινε μια επιπλέον ώθηση. Αξιολογήστε τους συνεργάτες ή συναδέλφους και προωθήστε σε μια συνεργασία, αν αυτό είναι εφικτό. Σε συναισθηματικό επίπεδο, το συναίσθημα της μοναξιάς ή της ελαφριάς κατάθλιψης υποχωρεί σήμερα σημαντικά και ατενίζετε την μέρα σας με μια νέα ανεβασμένη ψυχολογία.

Λέων

Απροσδόκητες εξελίξεις προς όφελος σας στον οικονομικό τομέα. Μια συμφωνία θα σημαδέψει στη μελλοντική σας κοινωνική άνοδο. Προσοχή όμως στα ψηλά γράμματα… Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Με υπομονή θα χαρείτε σύντομα σημαντικές αισθηματικές εξελίξεις και βελτίωση των οικονομικών σας.

Παρθένος

Μπορεί να προκαλέστε πολύ μεγαλύτερες ζημιές στα συμφέροντα σας από ότι φαντάζεστε, εάν δεν καταφέρετε να θέσετε υπό έλεγχο τα νεύρα σας κατά τη διάρκεια της μέρας. Η βιασύνη είναι ένας από τους χειρότερους σύμβουλους σας! Μπορεί να κάνετε πολλά και σημαντικά λάθη, πέρα από το ενδεχόμενο να έχετε κάποιο ατύχημα…

Ζυγός

Σήμερα με την σελήνη στον Κριό φαίνεται να σε απασχολεί περισσότερο η σχέση σου ή ο γάμος σου, αλλά δεν είναι η μέρα να εμβαθύνεις στην εξέταση των αισθημάτων σου. Κάποια νέα γνωριμία, μην περιμένεις να έχει διάρκεια αν είσαι single.

Σκορπιός

Η οξύθυμη διάθεση, το άγχος και η καταπίεση, μπορούν ν αποτραπούν, αν ασχοληθείτε με μια άλλη δουλειά, κυρίως χωρίς την παρέμβαση τρίτων. Ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν για να βρείτε τις ισορροπίες σας. Ο σύντροφος της ζωής σας θα σας χαρίσει το βραδάκι ρομαντικές στιγμές, αρκεί να μην τον απογοητεύσετε με τη συμπεριφορά σας.

Τοξότης

Η χαρισματική σας προσωπικότητα και η έντονη ακτινοβολία σας θα σας φέρει στον επίκεντρο που ενδιαφέροντος. Μην αφήνετε όμως την κολακεία να σας αποσπάσει την προσοχή και να σας βγάλει από τον δρόμο σας. Από οικονομικής άποψης, έχετε την τάση να ξοδέψετε μεγάλα ποσά σε καταναλωτικές δαπάνες. Φροντίστε να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

Αιγόκερως

Είστε λίγο χαοτικοί στην σκέψη και στην πράξη σήμερα και αυτό δεν σας βοηθάει καθόλου να διεκπεραιώσετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Ηρεμήστε και βάλτε σε μια τάξη το μυαλό σας. Κατά την σημερινή μέρα σημαντικό είναι να αποφύγετε την πεπατημένη και να αναζητήσετε νέους τρόπους έκφρασης ή χειρισμού των καταστάσεων που θα προκύψουν. Ένα άτομο ίσως φωτίσει κάποια άγνωστα μονοπάτια μέσα σας που θα σας οδηγήσουν σε μια νέα περιπέτεια.

Υδροχόος

Ο αυθορμητισμός σας μπορεί να αποδειχθεί επιβλαβής σήμερα. Προτιμήστε την ανεκτικότητα από την υπερβολική αισιοδοξία. Οι συζητήσεις κι οι ειδήσεις έχουν ένα βαθύτερα νόημα για σας, ενώ λύσεις βρίσκονται κρυμμένες μέσα σε ένα καλό διάλογο… Δείχνετε έλλειψη κατανόησης στους γύρω σας και αυτό δεν θα σας βγει σε καλό. Ακούστε προσεκτικά, γιατί κάτι σημαντικό έχουν να σας πουν, και μιλάτε λιγότερο…

Ιχθείς

Οι νεωτερισμοί στην δουλειά θα σας εκνευρίσουν σήμερα, γιατί θα σας βγάλουν από την συνηθισμένη ρουτίνα σας. Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να γίνουν αναπροσαρμογές που θα προσφέρουν νέα δυναμική. Έχετε την αίσθηση, και καλά κάνετε και την έχετε, ότι όλοι γύρω σας καταγράφουν πρόοδο στην ζωή σας, ενώ εσείς έχετε μείνει στάσιμοι. Οπλιστείτε με θετική ενέργεια και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και κοιτάξτε μπροστά.

 

Από την Αλίντα Κανάκη

πηγή:thebestgr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6172 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2947 s // Total time: 2.9119 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X