Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021; 


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021; 

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 

Κριός

Αφήστε την ασφάλεια της σταθερότητας για λίγο και αποτολμήστε κάτι νεωτεριστικό ή ακόμη και πιο επικίνδυνο για τα δικά σας δεδομένα. Θα σας ανανεώσει και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας. Μείνετε μόνο μακριά από μηχανορραφίες στον εργασιακό σας χώρο, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε σε αντίθετη περίπτωση είναι να γίνετε μέρος του προβλήματος.

Ταύρος

Συνειδητοποιείτε ότι έχετε χάσει αρκετά πράγματα το τελευταίο διάστημα και αυτό μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά. Κοιτάξτε όμως με αισιοδοξία το μέλλον και τοποθετήστε σε ρεαλιστικές βάσεις τις επιδιώξεις σας. Η μέρα υπόσχεται δώρα για σας που δεν θα πρέπει να τα αγνοήσετε. Δεν είναι κατ ανάγκη οικονομικά τα οφέλη, αλλά μπορεί να είναι μια εξαιρετική συμβουλή από αγαπημένο πρόσωπο ή η στήριξη κάποιων στα επαγγελματικά σας σχέδια.

Δίδυμοι

Εάν έχετε εξαρτημένη θέση εργασίας, μπορεί ο προϊστάμενός σας να σας δώσει μια μοναδική εργασία και να σας υποσχεθεί μια γενναιόδωρη ανταμοιβή με την ολοκλήρωση του έργου! Έχετε τα προσόντα να πετύχετε! Εμπιστευτείτε τι ικανότητες σας και παρουσιάστε τον καλύτερο σας εαυτό, καθώς αυτό μπορεί να αποτελεί μια πολύ σημαντική ευκαιρία να δείξετε τα ταλέντα και τις γνώσεις σας.

Καρκίνος

Πολλοί μεταξύ σας θα έχουν μια χαλαρή και πετυχημένη μέρα, επιτυγχάνοντας βήμα προς βήμα κάθε έναν από τους στόχους σας. Αυτό θα βοηθήσει στη διατήρηση της ηρεμίας ή στην αποφυγή απογοητεύσεων και θα σας δώσει τον αναγκαίο χρόνο για την καλύτερη προετοιμασία, ώστε να κερδίσετε το όποιο στοίχημα. Τις βραδινές ώρες ασχοληθείτε με την καλύτερη οργάνωση του σπιτιού σας.

Λέων

Είναι μια εξαιρετική μέρα για τα επαγγελματικά σας η σημερινή, αρκεί να είστε πρακτικοί και προσγειωμένοι. Η ρεαλιστική δράση είναι αυτή που θα σας εξασφαλίσει την επιτυχία των στόχων σας. Αποφύγετε να δώσετε συνέχεια στις προκλήσεις και εντάσεις του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Τα άστρα δεν ευνοούν τα οικονομικά. Κόψτε σπατάλες, μην κάνετε επενδύσεις και περιορίσετε τις απαιτήσεις των άλλων.

Παρθένος

Μην επιτρέπετε το στρες στην δουλειά να σας συντρίψει, γιατί σε πολλά πράγματα η εικόνα μπορεί να ξεγελάει. Ωστόσο, είναι μια κατάλληλη μέρα για χαλαρές συναντήσεις με φίλους, για συζητήσεις αναφορικά με το μέλλον της οικογένειάς σας ή για ένα διακριτικό φλερτ με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ζυγός

Ότι εκκρεμότητες έχετε, καλά θα κάνετε να τις τακτοποιήσετε σύντομα με το ευνοϊκό τρίγωνο Αφροδίτης . Τα επαγγελματικά καλυτερεύουν και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα σας ανταμείψουν. Αιφνιδιάστε ευχάριστα το ταίρι σας με ένα ρομαντικό δείπνο! Τα άστρα θα κάνουν τα πράγματα από αισθηματικής πλευράς πιο αισιόδοξα. Το κλίμα θα είναι εξαιρετικό και θα συμβάλει κατά πολύ στην θετική ατμόσφαιρα στη σχέση.

Σκορπιός

Ο έντονος ανταγωνισμός τον επαγγελματικό τομέα σας δημιουργεί συνθήκες άγχους. Κάντε όσο καλύτερα μπορείτε την δουλειά σας, προσηλωμένοι στους στόχους σας και θα επιβληθείτε. Μην είστε τόσο απόλυτοι αναφορικά με τις απόψεις σας, μια και δεν είστε αλάθητοι. Θα πρέπει να δείξετε ανοχή ως προς τις απόψεις των άλλων και ίσως να διδαχτείτε μέσα από την ανταλλαγή απόψεων.

Τοξότης

Ήρεμη η μέρα σας και οι επαγγελματικές σας υποθέσεις βαίνουν καλώς. Έχοντας παραμερίσει πολλά από τα εμπόδια που έχουν βρεθεί στον δρόμο σας, έχετε καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να καταγράψετε επιτυχίες. Γιορτάστε τις επιτυχίες σας λοιπόν, αλλά μην επαναπαύεστε. Επωφεληθείτε της νηνεμίας αυτής και κάντε πράγματα για τον εαυτό σας, κάτι που θα σας ξεκουράσει και θα σας ανανεώσει.

Αιγόκερως

Η κοινωνική σας ζωή βρίσκεται στα φόρτε της! Θα απολαύσετε μια όμορφη βραδιά με φιλική παρέα και θα χαλαρώσετε λίγο από τις καθημερινές σκοτούρες. Έχετε τη διάθεση να αποτινάξετε τον χειμώνα από πάνω σας και προσβλέπετε στην άνοιξη που βρίσκεται πια κοντά. Κάντε σχέδια για το καλοκαίρι και ανεβείτε ψυχολογικά.

Υδροχόος

Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο της και πολλές από τις έγνοιες που είχατε έχουν παραμεριστεί. Τώρα μπορείτε να επικεντρώσετε την προσοχή σας στην καριέρας σας. Γιατί ευκαιρία σαν την σημερινή σπάνια έρχεται στην ζωή μας! Φροντίστε να την αξιοποιήσετε, γιατί θα αλλάξει σε σημαντικό βαθμό η ζωή σας. Σημαντικό ρόλο θα παίξει ο τρόπος που θα χρησιμοποιήσετε την γλώσσα του σώματος.

Ιχθείς

Κάτι ευχάριστο προοιωνίζει η μέρα σήμερα ! Μπορεί να είναι η πετυχημένη ολοκλήρωση μια προσπάθειας στον επαγγελματικό τομέα, ίσως και μια ευχάριστη εξέλιξη σε προσωπικό επίπεδο, όπως ένας αρραβώνας. Έχετε χαράξει την πορεία σας, κάνοντας την επιλογή που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, και σήμερα αισθάνεστε πιο ανάλαφροι και απαλλαγμένοι από τις αμφιβολίες που σας βασάνιζαν.

Από την Αλίντα Κανάκη 

Πηγή: thebest.gr 

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3741 s (247 Queries.) // Parse time: 0.4601 s // Total time: 2.8342 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X