Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια   

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό σας ευνοεί σήμερα να κάνετε όποια επιλογή θέλετε και να στεφτεί με επιτυχία. Αρκεί να εγκαταλείψετε την παθητική και μοιρολατρική στάση, να αποβάλλετε από την σκέψη σας τα όσα δεν σας αρέσουν στην ζωή σας και να σκεφτείτε θετικά, οραματιζόμενοι το μέλλον σας. Επίσης, ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε κάποια μικρά προβλήματα υγείας σήμερα, με ένα πιθανό κρυολόγημα ή μια γρίπη.

Ταύρος

Μη ανακατεύεστε σε προβλήματα των γύρω σας, γιατί θα γίνετε κακοί. Είναι καλύτερα να αφιερώσετε χρόνο και να εστιάσετε στην επίλυση των δικών σας προσωπικών προβλημάτων. Η μέρα ωστόσο προσφέρεται για συνομιλίες και παραδοχή συναισθημάτων. Μη φοβόσαστε να ανοιχτείτε συναισθηματικά και να παραδεχτείτε τα συναισθήματα σας.

Δίδυμοι

Η εκνευριστική ψυχραιμία σας μπορεί να γίνει η αχίλλειος πτέρνα σας, αν δεν μπορείτε να τη χειριστείτε σωστά.  Παρ 'όλα αυτά, η μέρα θα είναι επιτυχής, εάν παραμείνετε πιστοί και προσηλωμένοι στο στόχο σας. ίσως όμως να πρέπει να επανεξετάσετε τα σχέδια σας. Οι προσδοκίες σας μπορεί να είναι λίγο-πολύ παράλογες αυτή τη περίοδο και οι επιθυμίες σας να μην σας αφήνουν να εκτιμήσετε ρεαλιστικά τις καταστάσεις.

Καρκίνος

Τα άστρα θα φέρουν στο προσκήνιο έριδες και συκοφαντίες πίσω από την πλάτη σας. Καλύτερα να προσέχετε τους συνεργάτες σας. Μη δίνετε αφορμή για σχόλια. Με προσεκτικά ζυγισμένες κινήσεις και διπλωματία θα μπορέσετε να αποφύγετε την εμπλοκή σας σε βυζαντινές δολοπλοκίες που θα δείτε να εξελίσσονται γύρω σας…

Λέων

Κατά παράδοση διατηρείτε καλές σχέσεις με τους γύρω σας, ενώ δεν αρνείστε εύκολα να προσφέρετε την βοήθεια σας στους ανθρώπους σας που την χρειάζονται. Σήμερα ίσως χρειαστεί να στηρίξετε ένα δικό σας άτομο να ξεπεράσει κάποιες δυσκολίες. Η μέρα θα σας θυμίσει κατά την εξέλιξη της ότι θα πρέπει να προνοήσετε και για ενδεχόμενες δύσκολες μέρες που θα ακολουθήσουν. Βάλτε σε τάξη τα οικονομικά σας και ξεκινήστε να αποταμιεύετε, αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό.

Παρθένος

H θέση του Ήλιου προκαλεί εμπόδια στον τομέα των σχέσεων! Προστατεύεστε όσο μπορείτε τη σχέση σας από τα κακόβουλα σχόλια των άλλων, για να μπορέσετε τη διατηρήσετε. Η σημερινή δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να πάρετε μια κρίσιμη απόφαση σε θέματα οικογενείας ή σπιτιού. Νέα γνωριμία στο προσκήνιο από το φιλικό σας περιβάλλον! Δεν χρειάζεται όμως να ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά.

Ζυγός

Απαλλαγείτε από εκκρεμότητες, ξεκουραστείτε και δώστε προσοχή στην υγεία σας. Ελέγξτε το βάρος σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να υποκύψει σε πειρασμούς. Φροντίστε τόσο τη φυσική, όσο και τη συναισθηματική ισορροπία σας! Αισθηματικά και οικονομικά προβλήματα σας φορτίζουν υπερβολικά…

Σκορπιός

Μη δραματοποιείτε μια κατάσταση. Μπορεί να είναι απλά μια παρεξήγηση ή να απογοητεύεστε επειδή προσφέρατε περισσότερα από όσα ταιριάζουν στην περίπτωση. Πέραν αυτού, επαφές και ταξίδια με ανθρώπους από το εξωτερικό θα σας χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες, ενώ οι επαγγελματικές σας συμφωνίες θα είναι συμφέρουσες.

Τοξότης

Ελευθερώστε τις δημιουργικές σας δυνάμεις και το πνεύμα σας για να βάλετε τα θεμέλια για μια νέα πορεία στην εξέλιξη σας. Δοκιμάστε νέα πράγματα και δεν θα απογοητευτείτε από τις εξελίξεις. Η ευστροφία και η γρήγορη αντίδραση σας θα είναι αυτή που θα σας σώσει σήμερα από δύσκολες καταστάσεις. Μην αναλαμβάνετε ρίσκα και ακολουθήστε την διπλωματική οδό…

Αιγόκερως

Τα επαγγελματικά σας δυσκολεύουν, όμως εσείς ξέρετε πώς να κερδίζετε τους άλλους! Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα και πιστέψτε στον εαυτό σας και σύντομα θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται. Σε κοινωνικό επίπεδο δεν θα ήταν κακό να τείνετε χείρα βοήθειας σήμερα σε ανθρώπους που χρειάζονται υλική ή ηθική στήριξη. Όλο και κάποιος γύρω σας θα έχετε την ανάγκη σας σήμερα…

Υδροχόος

Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες οικονομικές συναλλαγές ή νέα ξεκινήματα. Μια ευχάριστη συνάντηση μπορεί να πραγματοποιηθεί σήμερα ή μπορεί να σας γίνει μία πρόταση που θα σας ενθουσιάσει.

Ιχθείς

Προσοχή σήμερα, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μια δυσάρεστη κατάσταση με ανθρώπους που βρίσκονται ψηλότερα από σας στην επαγγελματική ιεραρχία. Με τη διαίσθηση, τη γενναιοδωρία και την ευγένεια που σας διακρίνει, υπάρχει υπόσχεση επιτυχίας των σκοπών σας. Μακρινά ταξίδια και περιπέτειες δεν αποκλείονται. Ελέγξτε την ανυπομονησία σας.

 

Από την Αλίντα Κανάκη

Tags ημερησιες προβλεψεις, προβλέψεις, ζωδια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6422 s (232 Queries.) // Parse time: 2.1509 s // Total time: 4.7932 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X