"Be the change": Η νέα συλλογή της Tezenis με οικολογικό χαρακτήρα που μας ενθουσίασε!


"Be the change": Η νέα συλλογή της Tezenis με οικολογικό χαρακτήρα που μας ενθουσίασε!

Η νέα σειρά προϊόντων με basic εσώρουχα από ανακυκλωμένη δαντέλα  

Σε μια προσπάθεια για πιο φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Μαζί μπορούμε να σώσουμε τον πλανήτη και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Η Tezenis έχει επιλέξει την βιωσιμότητα μέσα από την νέα της συλλογή, ειδικά σχεδιασμένη για να μειώσει το αποτύπωμα της στο περιβάλλον, μια μικρή κίνηση με μεγάλη επίδραση.

Όλα τα κομμάτια από τη νέα σειρά εσωρούχων έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό την ανακυκλωμένη δαντέλα, κατασκευασμένα από απορρίμματα κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων που διαφορετικά θα είχαν καταλήξει σε χωματερή.

Η Tezenis δίνει ξανά ζωή σε άχρηστα υλικά, μετατρέποντάς τα σε αναδημιουργημένο νάιλον, μια φιλική προς το περιβάλλον κλωστή με τις ίδιες ιδιότητες με το νάιλον φτιαγμένη από νέες πρώτες ύλες.

Η ανανεωμένη, φιλική προς το περιβάλλον, σύγχρονη στάση της νέας συλλογής Tezenis επαναλαμβάνεται μέσα από τις διαφημιστικές καμπάνιες της brand ambassador Giulia De Lellis, που παρουσιάζει το κάθε σουτιέν με τη χαρακτηριστική της φυσική ευκολία και αυθορμητισμό. 

H σειρά προϊόντων από ανακυκλωμένη δαντέλα “Be the change” θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tezenis από τις 22 Μαρτίου.   


 

Tags TEZENIS, εσωρουχα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1982 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3959 s // Total time: 2.5942 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X