5+1 τύποι μπικίνι που θα φορεθούν φέτος το καλοκαίρι!


5+1 τύποι μπικίνι που θα φορεθούν φέτος το καλοκαίρι!

Μπορεί να βρισκόμαστε στη μέση της άνοιξης, όμως η σκέψη μας τρέχει ήδη στις παραλίες!   

Καθώς λοιπόν μετράμε αντίστροφα για την πρώτη βουτιά του 2021, έχουν ήδη να μας τριγυρνάνε σκέψεις για τα γυναικεία μαγιό που θα φορέσουμε. Μπορεί τα ολόσωμα να κερδίζουν έδαφος κάθε χρονιά, όμως τα μπικίνι είναι εκείνα που ξεχωρίζουν από τα καλοκαιρινά μαγιό, καθώς είναι πάντα in fashion!

Αναρωτιέσαι ποιο να επιλέξεις φέτος; Δύσκολη ερώτηση, όμως μπορείς να βρεις την απάντηση που ψάχνεις. Αρκεί να διαβάσεις τη λίστα που έχουμε ετοιμάσει με τα 5+1 πιο hot μπικίνι που θα φορεθούν φέτος το καλοκαίρι και να κάνεις ευκολότερη την επιλογή σου!

Μαγιό Μπικίνι Τριγωνάκι -  29, 99 €

Ανέδειξε τις καμπύλες του κορμιού σου!

Μια κλασική και λατρεμένη επιλογή από χιλιάδες γυναίκες. Ο τύπος με το μαγιό μπικίνι τριγωνάκι μπορεί να φορεθεί με διάφορους τρόπους και θα καταφέρει να τονίσει υπέροχα το πάνω μέρος του κορμιού σου.

Μαγιό Μπικίνι Ψηλόμεσο – 22, 99 €

Be a pin-up girl!

Το σχέδιο που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα! Το μαγιό μπικίνι ψηλόμεσο ενδείκνυται τόσο για λεπτά κορμιά, όσο και σώματα με πλούσιες καμπύλες, πιο νεαρές αλλά και πιο ώριμες γυναίκες. Κομψό και διαχρονικό που θα ταιριάξει αμέσως με τις ιδιαιτερότητες του κορμιού σου.

Μαγιό Μπικίνι Στράπλες – 27, 99 €

Για ένα ομοιόμορφο και εντυπωσιακό μαύρισμα!

Για τις γυναίκες με πιο αδύνατη μέση, το μαγιό μπικίνι στράπλες είναι η καλύτερη πρόταση. Ιδιαίτερα αν έχεις πιο μικρό στήθος, ο σχεδιασμός του είναι η πιο ασφαλής και όμορφη επιλογή. Θα το βρεις τόσο σε μονόχρωμα κομμάτια όσο και με ιδιαίτερα prints.

Μαγιό Μπικίνι με έναν Ώμο – 29, 99 €

Για εσένα που θέλεις κάτι διαφορετικό!

Στις προηγούμενες δεκαετίες, το μαγιό μπικίνι με έναν ώμο ήταν το απόλυτο trend του καλοκαιριού. Πλέον έχει επιστρέψει για να δώσει ακόμη περισσότερη ευελιξία και στιλ σε κάθε σου εμφάνιση στην παραλία!

Μαγιό Μπικίνι με Μπανέλα – 29, 99 €

Τόνισε το δυνατό σου σημείο!

Ποιο μαγιό μπορεί να θεωρηθεί η πιο chic και σέξι επιλογή; Μα φυσικά το μαγιό μπικίνι με μπανέλα που δημιουργεί την αίσθηση ενός πλούσιου μπούστου και μπορεί να συνδυαστεί με διάφορα καλοκαιρινά κομμάτια!

Μαγιό Μπικίνι με Βολάν – 27, 99 €

Για εσένα που έχεις παιχνιδιάρικη διάθεση!

Προτιμάς κάτι πιο girly και ρομαντικό; Τότε το μαγιό μπικίνι με βολάν θα δέσει υπέροχα με το στιλ και το γούστο σου!

Βρες όποιο μαγιό μπικίνι επιθυμείς μέσα από τη μεγάλη συλλογή των Olympic Stores και κάνε τις αγορές σου στις καλύτερες τιμές της αγοράς! 
 

Tags olympic stores, μαγιο, μπικινι, καλοκαιρινα μαγιο, μόδα, fashion


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5121 s (251 Queries.) // Parse time: 1.2502 s // Total time: 3.7623 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X