Η Έλενα Παπαρίζου με φόρεμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου 


Η Έλενα Παπαρίζου με φόρεμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου 

Στη φωτογράφηση για το νέο της album με τίτλο “Αποχρώσεις”

Η λαμπερή παρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε πρόσφατα στην εκπομπή της “Pop Up”, ότι το φόρεμα που φοράει η Έλενα Παπαρίζου στο εξώφυλλο του νέου της album με τίτλο “Αποχρώσεις” είναι δικό της. 

Συγκεκριμένα, το είχε παραγγείλει από το εξωτερικό αλλά επειδή της ήταν μεγάλο στο size δεν το φόρεσε ποτέ. Ο κοινός στιλίστας που έχουν οι δύο σταρ, Άρης Γεωργιάδης, ζήτησε από την Ηλιάνα αν μπορεί να δανειστεί το συγκεκριμένο φόρεμα, που γνώριζε πώς είχε η Ηλιάνα αφού του είχε ζητήσει να το στενέψει. Όταν της είπε ότι πρόκειται για τη φωτογράφηση της Παπαρίζου η Ηλιάνα δέχτηκε με χαρά και του το έδωσε. 

Πρόκειται για ένα disco φούξια shiny mini φόρεμα με φουσκωτά μανίκια και βαθύ ντεκολτέ το οποίο συνδύασε με matching μπότες. Το απόλυτο party girl dress. 

Η Έλενα Παπαρίζου, 16 χρόνια μετά από την τελευταία της συμμετοχή στην Eurovision, όπου κέρδισε τον διαγωνισμό, θα εμφανιστεί ξανά στη σκηνή της διοργάνωσης, αφού επιλέχθηκε ως μία από τους 6 καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν ως μέρος της εκδήλωσης “Rock the Roof”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, μέσα στα πλαίσια παράλληλων events για τη Εurovision. 

Photo credits: Instagram @helenapaparizouofficial
 

Tags ελενα παπαριζου, ηλιανα παπαγεωργιου, μόδα, διασημοι, celebrities, fashion, φόρεμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0106 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4851 s // Total time: 2.4957 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X