Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021; 


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021; 

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια  

Κριός

Λειτουργήστε έξυπνα στον επαγγελματικό σας χώρο, διακριτικά και εκφράστε ένα πιθανό κατηγορηματικό ερώτημα με διπλωματικό τρόπο κατά την διάρκεια της μέρας! Δεν θα ήταν σοφό να κάνετε κατά τη διάρκεια της μέρας ένα επικίνδυνο αθλήματα, πρέπει να αποφύγετε οτιδήποτε εξαντλητικό, καθώς να τυχερά παιχνίδια.

Ταύρος

Αποφύγετε τους κινδύνους που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, καθώς και τα ρίσκα που κρύβουν οι «ευκαιρίες» που υπόσχονται ένα γρήγορο και μεγάλο κέρδος. Είναι πιθανό επίσης να υπάρξει κάποια βλάβη ή δυσλειτουργία σε μια οικιακή συσκευή που θα σας εκνευρίσει. Προς το τέλος όμως της ημέρας θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μερικές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ειδικά οι αδέσμευτοι, πιθανότατα στο Διαδίκτυο.

Δίδυμοι

Αφήστε τα προβλήματα και τις σκοτούρες που σας απασχολούν στην άκρη και φροντίστε να περάσετε καλά τη μέρα σας. Αν ψάχνετε για το άλλο σας μισό, βγείτε από το σπίτι σήμερα και διασκεδάστε με την παρέα σας! Αποφύγετε όμως να αναζητήσετε την τύχη σας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα!!! Δεν θα σας βγει σε καλό… Αν είστε δεσμευμένοι, δώστε λίγη μεγαλύτερη προσοχή στα συναισθήματα και τη διάθεση του συντρόφου σας.

Καρκίνος

Συντονίστε τις ενέργειες σας και μην σκορπάτε τις δυνάμεις σας χωρίς πλάνο ή σκοπό. Είναι απλά μια ανώφελη απώλεια χρόνου και ενέργειας. Η μέρα θα φέρει ευχάριστες επαφές ή και καλά νέα που θα σας αποσπάσουν για λίγο από τα αγχωτικά σας καθήκοντα και τις καθημερινές ρουτινιάρικες ασχολίες. Ίσως μια απόφαση που θα γίνει γνωστή σήμερα να αναπτερώσει το πεσμένο ηθικό σας.

Λέων

Ημέρα να αναλογιστείτε προς τα πού πηγαίνετε και τι προσπαθείτε να επιτύχετε στην ζωή σας. Έχετε μήπως λοξοδρομήσει από τον δρόμο σας; Ξαναχαράξτε την πορεία σας σε ρεαλιστικότερη βάση. Σε προσωπικό επίπεδο προσπαθήστε να μην απογοητεύσετε αγαπημένα σας πρόσωπα που μπορεί να χρειάζονται την στήριξη σας.

Παρθένος

Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλετε μια συζήτηση, μια συνάντηση ή μια μετακίνηση. Αυτό τελικά μπορεί να αποβεί προς όφελος σας, γιατί έτσι θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε ακόμη μια φόρα το τι πρέπει να πείτε ή να κάνετε. Θα προσπαθήσετε να μάθετε τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας, αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Η διαίσθηση σας, σας οδηγεί προς την σωστή κατεύθυνση και οι αποδείξεις δεν θα αργήσουν να φανούν…

Ζυγός

Τα άστρα θα φέρουν στο προσκήνιο προτάσεις που θα σημαδέψουν θέματα εργασίας σας. Μελλοντικές προαγωγές και συμφωνίες προς όφελος σας θα έρθουν πολύ σύντομα. Ξαφνικές γνωριμίες σας οδηγούν σε άλλα περιβάλλοντα δράσης. Το θηλυκό στοιχείο πολύ έντονο, με νέες ερωτικές γνωριμίες  για τους άντρες και επαγγελματικές γνωριμίες για τις γυναίκες.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα σας κατευθύνει ακριβώς σε αυτό που επιθυμείτε, είτε είναι δημιούργημα, νέα ιδέα, ή κάποια σχέση. Θα υπάρξουν δυσκολίες, οργανωθείτε όμως, γιατί μόνον έτσι θα αγγίξετε την επιτυχία. Συναρπαστικές περιπέτειες έρχονται στην επιφάνεια και φωτίζονται οι υψηλότεροι στόχοι σας. Με ρεαλισμό και αισιοδοξία, οργανώστε το πρόγραμμα σας.

Τοξότης

Η ερωτική και συναισθηματική σας ζωή θα φτάσει σε νέα ύψη σήμερα, για όσους έχουν μόνιμη σχέση! Μέσα από την αρμονία και την αλληλοκατανόηση μπορείτε να επιλύσετε πολλά μελανά σημεία. Φροντίστε επίσης καλύτερα τον εαυτό σας μέσα από καλή διατροφή και ξεκούραση γιατί οι γρύπες καραδοκούν ακόμη και μπορούν να σας ρίξουν στο κρεβάτι.

Αιγόκερως

Κάντε μια καλή αξιολόγηση και ιεράρχηση των δραστηριοτήτων σας. Ασχοληθείτε άμεσα με ότι μπορεί να είναι αποδοτικό ή θα εμπλουτίσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας. Η προώθηση των στόχων σας θα σας αποδώσει άμεσα. Κρατήστε το όμως τα σχέδια σας μυστικά. Κινδυνεύετε να πέσετε θύμα υπονόμευσης! Σε προσωπικό επίπεδο θα υπάρξουν οικογενειακά προβλήματα και κληρονομικά ξεκαθαρίσματα.

Υδροχόος

Διατηρήστε την ηρεμία και αισιοδοξία σας και απολαύστε την μέρα με καλή παρέα ή ακόμη και μόνοι, κάνοντας κάτι που θα σας γεμίσει και θα σας ισορροπήσει. Φίλοι ενδέχεται να σας φορτίσουν με τα προβλήματα τους, και ενώ η ψυχολογία σας ήταν ανεβασμένη, με την πάροδο της μέρας κινδυνεύετε να πέσετε σε κατάθλιψη.

Ιχθείς

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Ο σύντροφος της ζωής σας θα μπερδευτεί αρκετά με τη συμπεριφορά σας. Η μέρα είναι ρομαντική, και με λίγη διαίσθηση μπορείτε να ταχτοποιήσετε τα πράγματα που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα.

 

Από την Αλίντα Κανάκη

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9501 s (247 Queries.) // Parse time: 0.5383 s // Total time: 3.4884 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X