Η Σμαράγδα Καρύδη αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε λόγω κορωνοϊού! 


Η Σμαράγδα Καρύδη αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε λόγω κορωνοϊού! 

Εξομολογείται πως βίωσε την περιπέτεια της υγείας της!  

Η Σμαράγδα Καρύδη πρόσφατα κόλλησε κορωνοϊό και για τον λόγο αυτό παρέμεινε στο σπίτι σε καραντίνα, όπως ορίζουν τα πρωτόκολλα. 

Διαβάστε ακόμα: Σμαράγδα Καρύδη: Έχετε δει το υπέροχο σπίτι της με θέα τον Παρθενώνα; [εικόνες]

Η ηθοποιός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην περιπέτειά της αυτή, αποκαλύπτοντας πόσα κιλά έχασε νοσώντας από τον ιό αυτό.

“Τώρα είμαι καλά. Θα πάω την επόμενη εβδομάδα να δω τα αντισώματά μου. Ελπίζω να είναι πολλά. Πρόσεχα πολύ, φαντάσου πόσο κολλάει. Φοβήθηκα όμως πολύ. Δεν είχα υποκείμενα, ούτε καπνίζω. Ωστόσο δεν ήξερα πώς θα μου γυρίσει όταν νοσούσα. Δεν κοιμόμουν και δεν έτρωγα και πολύ. Έχασα τρία κιλά. Δεν πεινούσα

Στο δεύτερο τεστ έμαθα ότι έχω κορωνοϊό. Στο πρώτο είχα πυρετό αλλά βγήκε αρνητικό. Περνάνε άλλες δύο ημέρες και ψάχνομαι μήπως έχω κάτι άλλο. Δεν βρήκα και ξανά κάνω τεστ και μετά βγήκε θετικό. Όταν έμαθα ότι έχω κορωνοϊό, άρχισα να τηλεφωνώ σε όσους είχα έρθει σε επαφή. Ευτυχώς δεν κόλλησα κανέναν. Χάρηκα γι’ αυτό. Φυγαδεύτηκε εγκαίρως ο Θοδωρής. Μετά από όλο αυτό έχεις μια κόπωση και νιώθεις πολύ κουρασμένος”, είπε η ηθοποιός. 
 

Tags σμαραγδα καρυδη, κιλά, κορωνοιος, διασημοι, παμε δαναη, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7683 s (227 Queries.) // Parse time: 2.2725 s // Total time: 5.0408 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X