Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απίστευτη αντίδραση της στον χωρισμό με τον Snik [βίντεο]


Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απίστευτη αντίδραση της στον χωρισμό με τον Snik [βίντεο]

Πως απάντησε στην τοποθέτηση της Έλενας Χριστοπούλου για τα σύννεφα στη σχέση με τον Snik.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, 9 Απριλίου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε να δώσει μια νότα χιούμορ στην είδηση χωρισμού της με τον raper Snik, αφού ξεκίνησε την εκπομπή της με το τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου, “Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ”, με εκείνη να έχει θλιμμένο ύφος. 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τι συμβαίνει, σχολίασε πως όλα είναι καλά, δείχνοντας ότι δεν θέλει να επεκταθεί περισσότερο στο συγκεκριμένο θέμα.

Διαβάστε ακόμα: Έλενα Χριστοπούλου: Επιβεβαίωσε πως όντως υπάρχουν σύννεφα στη σχέση Ηλιάνας - Snik [βίντεο]

Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής: “Ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου για τη διακριτικότητά τους σε ό,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή μου, καλό ή κακό. Τις καλές και κακές ημέρες τις περνάμε μαζί, με αγαπάτε, με σέβεστε, θα την πω την αλήθεια μου είναι όλα καλά. Μη στενοχωριέται κανένας. Κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα, πρέπει να το πω αυτό, ότι η Έλενα Χριστοπούλου ποτέ δεν έχει απαντήσει σε κάποιον ότι κάτι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή, γιατί πολύ απλά είναι προσωπική”.

“Δεν είμαι θλιμμένη, έχω βγάλει κριθαράκι, τα έχω πάθει όλα σήμερα, δεν είναι καλή ημέρα. Είστε μαζί μου εσείς και σας ευχαριστώ πάρα πολύ, γιατί από την ώρα που ακούστηκαν αυτά τα δημοσιεύματα με κάνετε να γελάω με την ψυχή μου και σας ευχαριστώ πολύ”. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, ηλιανα παπαγεωργιου, διασημοι, snik, χωρισμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0084 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3359 s // Total time: 2.3444 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X