H Serena Williams και η κόρη της με το ίδιο φούξια μαγιό


H Serena Williams και η κόρη της με το ίδιο φούξια μαγιό

Δεν είναι η πρώτη φορά που μαμά και κόρη σετάρουν τα outfits τους!

Αγαπάμε να βλέπουμε φωτογραφίες από διάσημες μαμάδες με τις κόρες τους που κατακλύζουν το feed μας στο instagram τις τελευταίες μέρες, όπως εκείνες της Gigi Hadid με την κόρη της Khai, της Chiara Ferragni με την μικρή Vittoria, της Beyoncé με την Blue Ivy και πολλές άλλες.  

Η πιο πρόσφατη, έρχεται από τη διάσημη τενίστρια Serena Williams που μοιράζεται συχνά φωτογραφίες μαζί με την 3χρονη κόρη της Olympia Williams και στις περισσότερες φοράνε matching outfits. 

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία που τραβήχτηκε από τον φωτογράφο Ronald Wayne, μαμά και κόρη ποζάρουν σε μια τροπική τοποθεσία χαμογελαστές με matching φούξια μαγιό, με το καθένα να αναγράφει μια μικρή περιγραφή για την καθεμία. H Serena είναι η “The Shady One” και η μικρή Olympia, όπως φαίνεται και από τα video που ανεβάζει η μαμά της, είναι ένα “Wild Child”.

Στη λεζάντα η Williams γράφει, “μαζί είμαστε ασταμάτητες”. 

Πριν από ένα μήνα, μαμά και κόρη πρωταγωνίστησαν στην πρώτη τους καμπάνια για τον Stewart Weitzman με τίτλο “Footsteps to Follow” φορώντας matching outfits αναδεικνύοντας τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 του οίκου. Τα looks συνδυάστηκαν με μπότες και σανδάλια. 

Photo Credits: Instagram @serenawilliams
 

Tags SERENA WILLIAMS, μαγιο, κόρη, μόδα, fashion


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1490 s (230 Queries.) // Parse time: 1.2700 s // Total time: 3.4190 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X