Κύπριος τραγουδιστής έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφο του ενώ βρισκόταν σε ραδιοφωνικό στούντιο


Κύπριος τραγουδιστής έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφο του ενώ βρισκόταν σε ραδιοφωνικό στούντιο

Οι συγκινητικές στιγμές σε εικόνες

Δάκρυα συγκίνησης έφερε στην σύντροφο του Άντρη Αντρέου, ο Κύπριος τραγουδιστής Μάριος Μελέκης. Το πήρε απόφαση και αφού γονάτισε της έκανε πρόταση γάμου κάνοντας της παράλληλα και μια αξέχαστη έκπληξη. 

Η αγαπημένη του βρισκόταν καλεσμένη σε ραδιοφωνική εκπομπή. Εκείνος μπήκε μέσα απροειδοποίητα, γονάτισε και της ζήτησε να γίνει γυναίκα του με την συγκίνηση να ήταν διάχυτη και στα μάτια των δυο τους. Λίγο πριν μπει στο στούντιο είδαμε τον Κύπριο τραγουδιστή να κρατάει το μονόπετρο. Εκείνη συγκινημένη έκανε μια όμορφη ανάρτηση στα social media.  

Συγκεκριμένα έγραψε: "Όταν ένας άντρας σου μιλάει με πράξεις μην τον διακόπτεις ποτέ» λένε και πόσο μα πόσο δίκαιο έχουν... Αγάπη μου ΝΑΙ και αυτό το ΝΑΙ θα το τιμάω και θα το σέβομαι για όσο ζω. Σ’ευχαριστώ που είσαι αυτός που είσαι. Για όλα όσα είσαι και για όλα αυτά που δεν είσαι. Σ’αγαπώ. Τιμή μου να γίνω γυναίκα σου. Σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες σας ευχές. Σας ευχαριστούμε όλους που η ευτυχία μας έγινε χαρά σας!". Δείτε εικόνες απο την όμορφη στιγμή στην πιο κάτω gallery:

Tags μαριος μελεκης, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9113 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5282 s // Total time: 3.4395 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X