Εσύ γνωρίζεις τι είναι οι ρυτίδες barcodes; [βίντεο]


Εσύ γνωρίζεις τι είναι οι ρυτίδες barcodes; [βίντεο]

Μάθε από τι δημιουργούνται και πώς μπορείς να τις αντιμετωπίσεις.

Καλεσμένη στο ένθετο ομορφιάς της εκπομπής "Ήρθε και έδεσε", ήταν η ειδική γιατρός, Ελεάνα Παπασάββα Ferrari η οποία μίλησε για τις ρυτίδες barcodes.

Ρυτίδες barcodes

Είναι οι ρυτίδες που δημιουργούνται πάνω από τα χείλη μας. Αρχικά και ανάλογα με την ηλικία ξεκινάνε να φαίνονται διακριτικά και μεγαλώνοντας τις βλέπουμε να γίνονται πιο βαθιές.

Διάβασε ακόμη: Ο Δρ. Νεόφυτος Χ. Δημητριάδης μιλά για τη νέα θεραπεία Smart Lipo στο λαιμό

Ποιοι οι λόγοι που δημιουργούνται;

Ο πρώτος λόγος είναι γενετικός, δηλαδή αν δεις την μαμά ή τον μπαμπά να τις έχει πρέπει να τρέξεις για πρόληψη. Ένας άλλος σημαντικός λόγος είναι το κάπνισμα το οποίο σκάει το κολλαγόνο ενώ σταματάει την καλή κυκλοφορία στην περιοχή, έτσι δημιουργούνται ακόμη πιο εύκολα. Οι barcodes ρυτίδες μπορούν να εμφανιστούν όταν πίνεις από καλαμάκι ή μπουκάλι, ακόμη κι όταν παίζει ένα μουσικό όργανο όπως το κλαρίνο. Αν κάνεις συνεχώς τη συγκεκριμένη κίνηση θα τις βοηθήσεις να δημιουργηθούν πιο εύκολα. Τέλος, σημαντικός παράγοντας είναι και η γλώσσα που μιλάμε. Για παράδειγμα εμείς στην Κύπρο έχουμε πιο λίγες barcodes ρυτίδες από τους Ιταλούς που χρειάζεται να κλείσουν προς τα μέσα το στόμα τους.

Δες στο πιο κάτω βίντεο πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις τις ρυτίδες barcodes:

Tags ελεανα παπασαββα ferrari, ρυτίδες barcodes, face, beauty, ρυτιδες, Ομορφια, προσωπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9457 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3715 s // Total time: 2.3172 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X