"Survivor": Έχασε τη ψυχραιμία του και βγήκε εκτός εαυτού ο Ηλίας Μπόγδανος προς τον Αλέξη Παππά [βίντεο]


"Survivor": Έχασε τη ψυχραιμία του και βγήκε εκτός εαυτού ο Ηλίας Μπόγδανος προς τον Αλέξη Παππά [βίντεο]

Το απίστευτο σκηνικό που σημειώθηκε - Τι είναι αυτός που μας φέρατε εδώ;\".

Ένας άγριος καβγάς εκτυλίχθηκε ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Ηλία Μπόγδανο όπως παρακολουθήσαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του "Survivor ", χθές  Κυριακή 11 Απριλίου.

Συγκεκριμένα ο Ηλίας Μπόγδανος βγήκε εκτός εαυτού με τα όσα του είχε προσάψει ο Αλέξης Παππάς λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου, με τον Γιώργο Λιανό να αναγκάζεται να μπει στη μέση για να κατευνάσει τα πνεύματα.

Ο Αλέξης Παππάς αναφέρθηκε στη ψήφο που του έδωσε ο τραγουδιστής για αποχώρηση, σχολιάζοντας τα εξής:"Ο Ηλίας στην ερώτηση που του έκανα τι είχε στο μυαλό του πριν με ψηφίσει, μου είπε ως τον άνθρωπο που δημιουργεί εντάσεις. Μετά, όταν τον ρώτησα αν εξέλαβε το μήνυμα του κόσμου μετά την αποχώρηση της Χριστίνας και τη δική μου παραμονή, μου είπε ότι δεν τον αφορά το μήνυμα του κόσμου[...]Ούτε και τώρα μου μιλάς ξεκάθαρα. Το μήνυμα είναι ότι είχα απόλυτο δίκαιο σε ό,τι έλεγα και σε ό,τι αφορά τον James. Επειδή εμένα η στάση σου μου φαίνεται πολύ διπλωματική, για να τα έχεις καλά και με μένα και με τον Τζέιμς, να ξέρεις ότι με την πρώτη ασυλία που θα πάρω θα σε ψηφίσω, στο λέω ξεκάθαρα. Θα είσαι ο πρώτος που θα ψηφίσω".

Mε τον Ηλία Μπόγδανο να του απαντά: "Δεν με ενοχλεί καθόλου. Ψήφισέ με αύριο. Εγώ θέλω να έχουμε μια κοινή συνισταμένη και να μην πλακωνόμαστε. Γιατί είμαστε άνθρωποι. Γιατί να υπάρχουν στρατόπεδα. Δεν είμαι με κανέναν. Είσαι λαϊκιστής ρε φίλε. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχεις πρόθεση για άλλη μια φορά να δημιουργείς πράγματα. Δεν σου μιλάω. Καλή συνέχεια, θέλω να πάω στον αγώνα".

Kαι κάπου εκεί ο παίκτης της κόκκινης ομάδας άρχισε να χάνει την ψυχραιμία του και να λέει διάφορους χαρακτηρισμούς προς τον Αλέξη Παππά, ενώ δεν δίστασε να απευθυνθεί και προς την παραγωγή αναφέροντας: "Τι είναι αυτός που μας φέρατε εδώ;".

Τόσο οι υπόλοιποι παίκτες όσο και ο παρουσιαστής, πλησίασαν τον Ηλία Μπόγδανο και προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, παίρνοντας τον σηκωτό κυριολεκτικά, με τον Γιώργο Λιανό να ζητάει και από τους δύο να μην συνεχίσουν την κουβέντα. Δείτε το σχετικό απόσπασμα πιο κάτω:

 

Tags survivor, gossip, showbiz, celebrities, Ηλίας Μπόγδανος, Αλέξης Παππάς


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3169 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4157 s // Total time: 2.7326 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X