BAFTA Awards 2021: Τα make-up και hair looks που εντυπωσίασαν


BAFTA Awards 2021: Τα make-up και hair looks που εντυπωσίασαν

Τα ξεχωριστά outfits μέσα από τα social media.

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο και την Κυριακή, 10 και 11 Απριλίου τα 74α βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Όπως και οι προηγούμενες διοργανώσεις, έτσι και τα BAFTA έγιναν διαδικτυακά. Το Σάββατο είδαμε μια virtual τελετή με παρουσιάστρια την Clara Amfo και την Κυριακή διεξήχθη η δεύτερη online απονομή με παρουσιαστές τους Edith Bowman και Dermot O’Leary.

Αν και δεν απλώθηκε το κόκκινο χαλί για να υποδεχθεί τις λαμπερές παρουσίες των celebrities, εντούτοις οι σταρ του Χόλυγουντ εντυπωσίασαν με τα outfits τους μέσα από τα post που έκαναν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Διάβασε ακόμη: Βραβεία BAFTA 2021: Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στην 74η απονομή!

Πέρα από τα glamorous φορέματα και τα εκλεπτυσμένα κοσμήματα που επέλεξαν, εντυπωσίασαν και με τα beauty looks τους υπενθυμίζοντας μας πως καμία πανδημία δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην λάμψη που εκπέμπει η εξωτερική μας ομορφιά.

Δείτε ποιες 11 κυρίες έκλεψαν τις εντυπώσεις μας:

Priyanka Chopra

Η παρουσιάστρια της βραδιάς επέλεξε να δώσει ένταση στα χείλη με κόκκινο κραγιόν και τα μάτια της φυσικά σε γήινες αποχρώσεις. Όσο για το χτένισμα υιοθέτησε την τάση bubble ponytail.

Phoebe Dynevor

Σε φυσικού τόνους τόσο τα μάτια όσο και τα χείλη. Το eyeliner σε συνδυασμό με τα wave χτένισμα και χωρίστρα στο πλάι έδωσαν μια chic πινελιά στο outfit της.

Niamh Algar

Εντυπωσιακό και αγαπημένο της σεζόν, το effortless top knot χτένισμα ταιριάζει απόλυτα με το smokey eye look όπου η μαύρη σκιά τραβήχτηκε προς τα έξω δημιουργώντας γατίσιο βλέμμα.

Gugu Mbatha-Raw

Λατρέψαμε το beauty look της παρουσιάστριας της βραδιάς αφού το pixie cut με το vague χτένισμα στη χωρίστρα αλλά και τον συνδυασμό του απλού μακιγιάζ στα μάτια με το σκούρο berry κραγιόν ταίριαξαν όσο τίποτα άλλο. Δες όλες τις εμφανίσεις στη madamefigaro.gr.

Tags bafta 2021, bafta awards 2021, makeup, make up, hair, beauty, Μακιγιαζ, Ομορφια, μαλλιά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8256 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4954 s // Total time: 2.3210 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X