Σου βρήκαμε τη λύση για το Πάσχα στο σπίτι με παιδιά! 


Σου βρήκαμε τη λύση για το Πάσχα στο σπίτι με παιδιά! 

Θα είναι αλλιώτικο από πέρυσι;   

Το περσινό Πάσχα σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστο καθώς βιώσαμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση μιας και οι συνθήκες δεν μας επέτρεπαν να το περάσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. 

Όλοι ευχόμαστε το φετινό Πάσχα, που πλησιάζει, να είναι διαφορετικό. Να καταφέρουμε να βρεθούμε με τις οικογένειές μας και να τιμήσουμε τα έθιμα και τις παραδόσεις που είθισται αυτή την περίοδο του χρόνου. 

Ωστόσο, η πανδημία είναι ακόμα παρούσα και το “μένουμε σπίτι” σλόγκαν εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί! 

Όσοι από εσάς είστε γονείς, αρχίσατε να σκέφτεστε ήδη πως θα απασχολήσετε τα παιδιά σας που λόγω της διακοπής των σχολείων θα βρίσκονται στο σπίτι! Εμείς σας έχουμε την ιδανική επιλογή για να περάσουν τα παιδιά σας (και εσείς) πιο διασκεδαστικά τον χρόνο τους στο σπίτι. 

Η Nova Cyprus από τις 24 Απριλίου μέχρι και τις 5 Μάϊου, θα φέρει στις οθόνες σας μία γκάμα kids friendly ταινιών που θα λατρέψουν τα παιδιά σας! Θα υπάρχει καθημερινή προβολή ταινιών στις 20:00 στο NovaCinema2HD.

 

Μεταξύ των ταινιών που θα προβληθούν, τα παιδιά σας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις περιπέτειες του “Garfield”. Η ήσυχη ζωή του Garfield αναστατώνεται, όταν ο κύριος του αποκτά ένα αξιαγάπητο σκυλάκι, τον Odie. Ο Garfield αγανακτά γιατί δεν του αρέσει η ιδέα να μοιράζεται το ίδιο σπίτι με τον Odie. Ένα βράδυ, το σκυλάκι πέφτει θύμα απαγωγής και ο Garfield νιώθει ένοχες. Σκοπός του πλέον είναι να βρει τον απαγωγέα και να πάρει πίσω τον Odie.

Το “Ice Age 4” έρχεται στις οθόνες, όπου εκτυλίσσεται λίγα χρόνια μετά τα γεγονότα της Αυγής των Δεινοσαύρων η ασχολία του Σκρατ με το βελανίδι του έχει ως συνέπειες την παγκόσμια αλλαγή, αναγκάζοντας τον Μάνι, τον Σιντ και τον Ντιέγκο σε μια περιπέτεια όπου ο Σιντ επανενώνεται με την χαμένη του οικογένεια και ο Ντίεγκο βρίσκει τον έρωτά του την Σίρα.

Η Nova Cyprus φέρνει κοντά σας, επίσης, την ταινία “Spies in Disguise”. Όταν ένα gadget του Γουόλτερ, επιστημονικού βοηθού του ατρόμητου κατασκόπου Λανς Στέρλινγκ, δυσλειτουργεί με κωμικοτραγικά αποτελέσματα, ο τελευταίος μετατρέπεται σε… περιστέρι. Τώρα όχι μόνον πρέπει να ξαναβρεί την ανθρώπινη μορφή του αλλά και να προστατεύσει τον κόσμο από μια θανάσιμη απειλή. 

Επιπλέον μπορείτε να παρακολουθήσετε στο NovaCinema2HD τις ταινίες "Tad, The Lost Explorer", "Cloudy with a Chance of Meatballs", "Dr. Seuss' Horton Hears a Who!", "The book of life", "Trouble", "The Adams Family", "Rio, Louis en de Aliens", "Spy Cat", "Diary of a Wimpy Kid", "Leo da Vinci – Mission Mona Lisa".

Μετατρέψτε την πασχαλινή περίοδο σε μία μοναδική εμπειρία απόλαυσης για τα παιδιά σας!  

Tags πασχα, nova cyprus, novacinema2HD, kids zone


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2286 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4579 s // Total time: 2.6864 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X