Τα ιδανικά προϊόντα για υγιή μαλλιά και μείωση βάρους!


Τα ιδανικά προϊόντα για υγιή μαλλιά και μείωση βάρους!

Μάθε που μπορείς να τα βρεις και τις ιδιότητές τους  

Όλες μας επιθυμούμε αψεγάδιαστη εξωτερική εμφάνιση με υγιή μαλλιά και λαμπερό δέρμα, ενώ οι περισσότερες από εμάς έχουμε προσπαθήσει κατά καιρούς να χάσουμε βάρος. 

Στο φαρμακείο Άγιος Μηνάς, στην Έγκωμη εντοπίσαμε τα ιδανικά προϊόντα για να πετύχετε τους στόχους για την επιθυμητή σας εικόνα!

ΒioNike Nutraceutical - Συμπλήρωμα διατροφής για υγιή μαλλιά, δέρμα και νύχια

Διατροφικό συμπλήρωμα με κονδυλόχορτο και κεχρί, που συμβάλλουν στην υγεία των μαλλιών και νυχιών, και νιασίνη, βιοτίνη και ψευδάργυρο, που συμβάλλουν στη συντήρηση του φυσιολογικού δέρματος. Η βιταμίνη Ε και η ριβοφλαβίνη ευνοούν την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Ο χαλκός συμβάλλει στο φυσιολογικό χρώμα των μαλλιών. Χωρίς γλουτένη. Χωρίς λακτόζη.

Liporeduct Tablet για ισορροπημένο βάρος

Πρόκειται για ένα φυσικό προϊόν με βάση τα βότανα. Το Liporeduct υποβοηθά στη μείωση του βάρους και τη διατήρησή του σε υγιή επίπεδα. Έχει θετική δράση στον έλεγχο του βάρους με συμπληρωματική διατροφή βοηθώντας στη ρύθμιση του μεταβολισμού και τη υποβοήθηση της ενεργοποίησης της λειτουργίας του εντέρου.

BioNike Defence KS Shampoo – Anti – Hair loss shampoo

Καθαρίζει μαλακά και ενισχύει τα αδύνατα και εύθραυστα μαλλιά. Πλένει απαλά τα μαλλιά, προάγει τις βέλτιστες συνθήκες για ισχυρότερα και πιο ζωτικά μαλλιά και είναι το ιδανικό συμπληρωματικό προϊόν για την αποκατάσταση της ισορροπίας του τριχωτού της κεφαλής και την προετοιμασία για την επακόλουθη εφαρμογή της λοσιόν κατά της τριχόπτωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο φαρμακείο Άγιος Μηνάς (28ης Οκτωβρίου 28, Έγκωμη) στο τηλέφωνο 22 590447.  
 

Tags φαρμακειο αγιος μηνας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6760 s (229 Queries.) // Parse time: 1.7186 s // Total time: 4.3947 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X