Mike: "Είναι τέλειο να είσαι υιοθετημένος. Είναι ευλογία και τύχη γιατί...." [βίντεο]


Mike: "Είναι τέλειο να είσαι υιοθετημένος. Είναι ευλογία και τύχη γιατί...." [βίντεο]

Αναφέρεται στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, την σύντροφό του Έλενα Τσαγκρινού, καθώς και για την υιοθεσία του.

 Στην εκπομπή “Happy Day” και στη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη έδωσε συνέντευξη ο Mike, το πρωί της Πέμπτης, 15 Απριλίου.

Ο Έλληνας γνωστός τραγουδιστής, ανάμεσα σε όλα όσα είπε,  μίλησε για την περιπέτεια του με τον καρκίνο, τη συμμετοχή της συντρόφου του Έλενας Τσαγκρινού στη “Eurovision”, καθώς επίσης και για την υιοθεσία του.

Διαβάστε ακόμα: Έλενα Τσαγκρινού: Περιγράφει πως αντέδρασε όταν έμαθε ότι ο σύντροφός της έχει καρκίνο

Στις δηλώσεις του συγκεκριμένα σχολίασε τα ακόλουθα: “Το νέο μου τραγούδι έχει να κάνει με την περιπέτεια της υγείας μου. Το νόημα είναι να στέκεσαι στα πόδια σου. Όταν συμβαίνει κάτι άσχημο στην υγεία σου πρέπει να το παλέψεις, να μη σε πάρει από κάτω. Ήταν δύσκολη η περιπέτεια της υγείας μου, είχα τα πάνω και τα κάτω μου. Οι άνθρωποί μου με στήριξαν πάρα πολύ. Έπαιρνα δύναμη από την κοπέλα μου. Είμαι σίγουρος για τη συμμετοχή της Έλενας στη Eurovision, είναι ταλαντούχα και χαρισματική. Είμαι πολύ περήφανος για την Έλενα, πιστεύω ότι θα το σηκώσουμε στη Eurovision". 

Προσθέτοντας λίγο μετά τα εξής: "Όταν είπα ότι είμαι υιοθετημένος, μου ήρθαν πάρα πολλά μηνύματα στήριξης. Κάποιοι άνθρωποι που ήταν υιοθετημένοι, μου έλεγαν ότι ντρέπονται. Είναι τέλειο να είσαι υιοθετημένος. Είναι ευλογία και τύχη γιατί δεν ξέρεις που θα βρισκόσουν υπό άλλες συνθήκες. Το ότι είμαι υιοθετημένος το ήξεραν αυτοί που έπρεπε. Αν με ρωτούσε κανείς, το έλεγα, δεν το έκρυβα. Στην εφηβεία με είχε πιάσει να γνωρίσω τους βιολογικούς μου γονείς, αλλά μου έφυγε. Γονείς είναι αυτοί που σε μεγαλώνουν και όχι εκείνοι που σε γεννάνε". Δείτε το σχετικό βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags διασημοι, mike, gossip, showbiz, celebrities, eurovision, Έλενα Τσαγκρινού, σχεση, υιοθεσια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2497 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4680 s // Total time: 2.7177 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X