Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει στην Ελεονώρα Μελέτη ότι ο γιος του έχει ταλέντο στο μπαλέτο [βίντεο]


Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει στην Ελεονώρα Μελέτη ότι ο γιος του έχει ταλέντο στο μπαλέτο [βίντεο]

H αντίδραση που είχε και το χάρισμα του παιδιού του.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Mεσάνυχτα” και απέναντι στην Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός, Θανάσης Κουρλάμπας.

Σε ερώτηση για το αν τα παιδιά του έχουν εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθούν με τα δικά του καλλιτεχνικά βήματα στην υποκριτική, ο Θανάσης Κουρλάμπας, ανέφερε πως ο γιος του, έχει ταλέντο στο κλασσικό μπαλέτο, τονίζοντας το χάρισμα που έχει σε αυτό και ότι είναι διπλά του και τον στηρίζει, σε αυτό που επέλεξε να κάνει.

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Έχουν το ταλέντο τους. Η κόρη μου είναι καλή στα φιλολογικά και τη μουσική και ο γιος μου ασχολείται με το μπαλέτο. Αυτό που έχω να πω μόνο είναι ότι όταν ένα παιδί δείχνει ένα χάρισμα και αγάπη σε κάτι, ο γονιός πρέπει να το ενισχύσει και να είναι δίπλα του, ώστε αυτό να ανθίσει. Η ζωή μου με έφερε εδώ κι η δουλειά μου ήταν επιλογή μου, οπότε και τα παιδιά έχουν πάρει από τους γονείς να κάνουν την επιλογή τους. Έτσι έχουν πιθανότητες να ευτυχήσουν. Όταν βλέπω το γιο μου να κάνει μπαλέτο τον βλέπω ευτυχισμένο. Θέλω τα παιδιά μου να κάνουν πράγματα που τα κάνουν ευτυχισμένα. Τώρα που μπαίνουμε στη φάση της εφηβείας προσπαθώ να παίξω το σωστό ρόλο στη ζωή τους. Πιο μικρά με έκαναν ότι ήθελαν”. Δείτε το βίντεο πιο κάτω[07:40]

 

 

Tags Ελεονώρα Μελέτη, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, Θανασης κουρλαμπας, Ηθοποιός, γιος, μπαλέτο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2756 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3718 s // Total time: 2.6474 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X