11 celebrities που έχουν τα δικά τους beauty brands


11 celebrities που έχουν τα δικά τους beauty brands

Ποια είναι η ιστορία πίσω από κάθε brands...

Είναι ταλαντούχες, δημοφιλείς και επιτυχημένες. Οι celebrities που αγαπούν οι γυναίκες για τον δυναμισμό τους, την προσωπικότητά τους αλλά την μοναδική ομορφιά τους επένδυσαν εκτός από το ταλέντο τους και στην ομορφιά. Για αυτό λάνσαραν beauty brands για να βοηθήσουν τις fans τους να αποκτήσουν λίγη από τη λάμψη τους.

Διάβασε ακόμη: Το αγαπημένο κόκκινο κραγιόν κυριαρχεί την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021

Όπως έχει πει η Jennifer Lopez, έξαλλου, το νούμερο ένα πράγμα που την ρωτάει ο κόσμος “περισσότερο από τις ταινίες ή την μουσική μου είναι για την επιδερμίδα μου”. Όταν οι διάσημες συνεργάζονται με τους καλύτερους δημιουργούν brands με προϊόντα που είναι μοναδικά, απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες -κάποια και σε παιδιά- και φροντίζουν την επιδερμίδα, τα μαλλιά, τα νύχια και το σώμα μας.

Jennifer Lopez (JLo Beauty)

Της πήρε 20 χρόνια για να αποφασίσει να το κάνει πραγματικότητα, όπως έχει δηλώσει, κι ευτυχώς για μας το έκανε. Η Jennifer Lopez λάνσαρε το JLo Beauty που περιλαμβάνει 8  προϊόντα για την επιδερμίδα, ανάμεσα στα οποία ένα καθαριστικό προσώπου, μια μάσκα προσώπου και κρέμα ματιών. Βασικό συστατικό στα καλλυντικά της είναι το… ελαιόλαδο, με star της σειράς να είναι το serum με ελαιόλαδο που ήδη έχουν αποκτήσει πολλές fans.

Hailer Bieber (Rhode)

Αφού σκέφτηκε να ονομάσει το brand της Bieber Beauty τελικά κατέληξε στο όνομα Rhode που είναι το μεσαίο όνομά της. Η νέα σειρά καλλυντικών του διάσημου μοντέλου θα περιλαμβάνει προϊόντα για το σώμα, τα μαλλιά, την επιδερμίδα καθώς και μακιγιάζ.

Selena Gomez (Rare Beauty)

Η Rare Beauty της Selena Gomez περιλαμβάνει 12 φόρμουλες καλλυντικών, 100 διαφορετικές σκιές και ένα primer που θεωρείται το αγαπημένο των fans της. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσει πηγαίνουν στο Rare Impact Fund με σκοπό να συγκεντρωθούν 100 εκατομμύρια δολάρια για την παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας σε υποβαθμισμένες κοινότητες.

Victoria Beckham (Victoria Beckham Beauty)

Η Victoria Beckham έδωσε το όνομά της στη σειρά καλλυντικών που περιλαμβάνει primer και serum αλλά και eyeliner και παλέτες με σκιές ματιών. Δες ποιες είναι οι υπόλοιπες 7 αγαπημένες stars στη madamefigaro.cy.

Tags beauty brands, beauty, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2634 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3969 s // Total time: 2.6604 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X