Αθηνά Οικονομάκου: Η συγκινητική ατάκα του γιου της Μάξιμου σε σχέση με την εγκυμοσύνη της!


Αθηνά Οικονομάκου: Η συγκινητική ατάκα του γιου της Μάξιμου σε σχέση με την εγκυμοσύνη της!

Η αντίδραση του μικρού της όταν έμαθα πως θα αποκτήσει αδερφούλα!  

Η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Τηλέραμα” και στη δημοσιογράφο Αθηνά Ζαχαράκη, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως αντέδρασε ο γιος της στο γεγονός πως θα μεγαλώσει η οικογένειά τους και στο ότι το μωράκι θα είναι κορίτσι.

Διαβάστε ακόμα: Αθηνά Οικονομάκου: Μας έδειξε την κοιλιά της στον 8ο μήνα εγκυμοσύνης και είναι μια γλύκα

“Στην αρχή με είχαν συμβουλεύσει να μην του το πω νωρίς, πριν το πεντάμηνο δηλαδή, γιατί θα αρχίσει να ρωτά επίμονα πότε θα έρθει το μωράκι. Αυτό όμως δεν συνέβη στη δική μας περίπτωση. Βεβαίως ρωτάει “πότε θα έρθει να παίζουμε” και μου λέει να… προσέχω, αλλά δεν έχει δείξει κάποια εμμονή. Πολύ ψύχραιμα το περιμένει, χαίρεται και δηλώνει πως αυτός θα το βάζει για ύπνο, θα το ταΐζει και θα του κάνει αγκαλίτσες. Είναι πολύ τρυφερός και εγώ κινούμαι προς αυτή την κατεύθυνση, προετοιμάζοντάς τον ότι στην αρχή το μωρό θα κλαίει πολύ και θα θέλει την προσοχή μας, ώστε να μη νιώθει και εκείνος πως θα έρθει σε δεύτερη μοίρα. Νομίζω πως θα πάει καλά όλο αυτό, αν και όλα θα φανούν όταν γεννηθεί το μωράκι και, έρθουμε με το καλό στο σπίτι. Σίγουρα θα βγει κάποια ζήλια ή ανταγωνισμός αλλά αυτό είναι αναμενόμενο και απόλυτα υγιές”, είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Κατόπιν, εξομολογήθηκε: “Επειδή είναι έτσι κι αλλιώς πολύ προστατευτικός και μου λέει συνεχώς “μην ανησυχείς μαμά, εγώ θα σε προσέχω”, νομίζω πως θα πάρει τον ρόλο του μεγάλου αδερφού με μεγάλη επιτυχία, οπότε δεν φοβάμαι. Και εγώ έχω μεγαλύτερο αδερφό και ξέρω πως τα συναισθήματα που δημιουργούνται είναι πολύ ισχυρά”.
 

Tags Αθηνά Οικονομάκου, μαξιμος, γιος, εγκυος, εγκυμοσύνη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9831 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3307 s // Total time: 2.3138 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X