Μαρία Μπεκατώρου: Tα 10 κιλά που κατάφερε να χάσει και τα σενάρια πέρι λιποαναρρόφησης που άκουσε


Μαρία Μπεκατώρου: Tα 10 κιλά που κατάφερε να χάσει και τα σενάρια πέρι λιποαναρρόφησης που άκουσε

Μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά της καθημερινότητάς της. 

Για το βάρος της μίλησε στο νέο της blog μέσα από το site fthisgr, την Παρασκευή, 16 Απριλίου, η Μαρία Μπεκατώρου.

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια σχολίασε τα δέκα κιλά που κατάφερε να χάσει αλλά και τα σενάρια που άκουσε γύρο από το θέμα, τα οποία μάλιστα και την ξένισαν.  

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Μπεκατώρου: Έχει περάσει κρίση στο γάμο της;

Συγκεκριμένα στο άρθρο της στο "ΜaryTale", η Μαρία Μπεκατώτου δήλωσε τα εξής, με αφοπλιστική ειλικρίνια: "Εδώ και ένα χρόνο είμαι μείον 10 κιλά και τα σενάρια που έχω ακούσει για το πως τα έχασα πολλά...Το τελευταίο που έμαθα πως ακούγεται είναι ότι έχω κάνει λιποαναρρόφηση. Λοιπόν τα πράγματα είναι απλά, άλλαξα τελείως τη διατροφή μου, μόνη μου χωρίς καμία βοήθεια γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορώ να μπω σε καλούπια. Eκεί που αποφάσισα να χάσω δυο κιλά χωρίς άγχος ,άρχισε να μου αρέσει πιο πολύ το σώμα μου είχα και πολύ καλή ψυχολογία-παίζει πολύ σημαντικό ρόλο- και συνέχισα τη προσπάθεια".

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: "Έβγαλα από τη καθημερινότητα μου τελείως τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τη ζάχαρη ,άρχισα να τρώω πολύ μικρότερες ποσότητες και φρόντισα και ακόμα φροντίζω φυσικά, το τελευταίο μου γεύμα να είναι στις 7 το απόγευμα. Δεν μπερδεύω διαφορετικά είδη φαγητού και πλέον αναζητώ πολύ πιο υγιεινές τροφές. Κατάφερα και έβγαλα από το μυαλό τη σκέψη του φαγητού και έβαλα στη ζωή μου την άσκηση που μέχρι πριν ένα χρόνο βαριόμουν να ανέβω ακόμα και τις σκάλες της πολυκατοικίας".

Tags gossip, showbiz, celebrities, κιλά, Δίαιτα, Μαρία Μπεκατώρου, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0435 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4438 s // Total time: 3.4873 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X