Χάρις Αλεξίου: Κάνει το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στην τηλεόραση σε σειρά του Παπακαλιάτη


Χάρις Αλεξίου: Κάνει το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στην τηλεόραση σε σειρά του Παπακαλιάτη

Μάθετε όλες τις πληροφορίες. 

Πριν από ένα χρόνο περίπου η Χάρις Αλεξίου ανακοίνωσε πως σταματάει το τραγούδι, με την είδηση αυτή να προκαλεί αναστάτωση στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Τα δεδομένα πλέον φαίνεται πως παίρνουν άλλη τροπη, καθώς η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια γυρίζει σελίδα, και πλέον σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Αφροδίτης Γραμμέλη, θα την απολαύσουμε μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, στο ντεμπούτο της στην υποκριτική.

Συγκεκριμένα, η  Χάρις Αλεξίου, θα είναι η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η οποία θα προβληθεί στο Mega την επόμενη σεζόν, και πρόκειται για εννέα ωριαία επεισόδια, τα οποία θα θυμίζουν κινηματογραφική ταινία.

Το ίδιο δημοσίευμα τονίζει, πως η Χαρούλα Αλεξίου πραγματοποιεί την πρώτη της εμφάνιση ως ηθοποιός στην τηλεόραση ενώ μαζί της θα είναι μία ακόμη σημαντική ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του Παπακαλιάτη, η Μαρία Καβογιάννη.

Μάλιστα η ερμηνεύτρια στο παρελθόν έκανε απόπειρες υποκριτικής αλλά στο θεατρικό σανίδι με την "Μεταμφίεση' και το "Χειρόγραφο". 

Tags χαρις αλεξιου, χριστόφορος παπακαλιάτης, διασημοι, Ηθοποιός, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2252 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4970 s // Total time: 2.7222 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X