Επιτέλους καλοκαίριασε! 


Επιτέλους καλοκαίριασε! 

Η πρώτη μου βόλτα στη θάλασσα για φέτος!   

Ο καιρός μας έκανε τη χάρη και άλλαξε, έγινε πιο θερμός, κατ’ ακρίβεια η θερμοκρασία ανέβηκε απότομα και ψάχναμε όλοι να βρούμε κάτι καλοκαιρινό να φορέσουμε! Τώρα που σου γράφω μου ήρθε κατακέφαλα η εξής σκέψη… ντουλάπες! Αυτή η άχαρη διαδικασία που κάνουμε δύο φορές τον χρόνο για να μεταφέρουμε τα καλοκαιρινά μας από το ένα ερμάρι στο άλλο και πάει λέγοντας. Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι!

Σήμερα δεν θα σου γράψω για αυτό, θα σου πω ότι έκανα την πρώτη μου βόλτα στην παραλία μετά από καιρό. Θα μου πεις που ζεις, στην Κύπρο είμαστε!  Έλα που όμως είμαι κρυουλιάρα και δεν τολμούσα τόσο καιρό να πλησιάσω τη θάλασσα. 

Όλοι αναζητάμε στιγμές απόλαυσης και ξεγνοιασιάς στις παραλίες. Ζούμε σε μία ηλιόλουστη και φωτεινή χώρα, γεμάτη κρυμμένες ομορφιές. Η θάλασσα έχει κάτι μαγικό, σε ταξιδεύει και σου επιτρέπει να ονειρεύεσαι χωρίς κανένα όριο. 

Έτσι λοιπόν, έκανα τη σύντομη βόλτα μου στη θάλασσα, αλλά το καλύτερο από όλα είναι ότι φάγαμε και δίπλα στο κύμα.  Ήταν τόσο ήρεμη και γαλήνια που δεν ήθελες να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της. Αυτά μου αρέσουν, τα μικρά - αλλά τόσο σημαντικά στα μάτια μου - πράγματα.  

Η διάθεση μου έχει αλλάξει ήδη και μου μοιάζουν όλα τόσο όμορφα και μαγικά. Τελικά έχουν δίκαιο όταν λένε ότι η Κύπρος δεν έχει να ζηλέψει τίποτα. Απλά το μόνο που έχουμε να κάνουμε όλοι είναι να την εξερευνήσουμε. 

Love,

K. 

xx
 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, θάλασσα, ΒΟΛΤΑ, διασημοι, blog, BLOGGER, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6078 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4654 s // Total time: 3.0732 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X