Ελευθερία Ελευθερίου: Ποιους "καίει" στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το "Survivor" [βίντεο]


Ελευθερία Ελευθερίου: Ποιους "καίει" στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το "Survivor" [βίντεο]

Η φημολογούμενη σχέση με τον Αλέξη, το μήνυμα της Μαριαλένας στον Λιβάνη και τα κλεμένα φαγητά. 

Τις πρώτες δηλώσεις μετα την αποχώρηση της από το “Survivor”, είδαμε να κανει το μεσημέρι της Τρίτης, 20 Απριλίου η Ελευθερία Ελευθερίου στην εκπομπή “Love it”.

Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης, λίγο πριν την άφιξη της στην Ελλάδα, μίλησε στην ελλαδική εκπομπή και “έσφαξε” με το γάντι τους συμπαίκτες της, βγάζοντας στη φόρα, τα “άπλυτα” τους.

Η Ελευθερία Ελευθερίου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε, στον James Καφετζή, τον καψούρη Σάκη Κατσούλη, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και το μήνυμα που της είπε να μεταφέρει στον Γιώργο Λιβάνη, ενώ ξεκαθάρισε αν υπήρξε κάτι ερωτικό με τον Αλέξη Παππά.

"Ήταν πολύ έντονη η στιγμή της αποχώρησης που δε θυμάμαι τι είπα στον Αλέξη. Δεν του είπα ποτέ τελείωσε τον James. Ο Αλέξης ήταν ο ψυχολόγος μου στο παιχνίδι. Είναι έξυπνος άνθρωπος, αλλά πολλές φορές είναι σκληρός.

Τον γνώριζα πριν το παιχνίδι από μια καλή μου φίλη. Μου είχε πει η φίλη μου να τον προσέχω. Κάποιοι μου έβαζαν λόγια για τον Αλέξη. Δεν είχα πονηρές προθέσεις για τον Αλέξη. Ίσως το παρεξήγησε. Δεν υπήρξε ποτέ κάτι ερωτικό. Ο Αλέξης είναι σε σχέση και μου είπε να πω στην κοπέλα του ότι τη σκέφτεται.

Ο Αλέξης θέλει να πάρει την εκδίκησή του από τον James. Νομίζω πως είναι και ο λόγος που παραμένει ακόμη στο παιχνίδι. Το ότι έψαξα το μπαούλο ήταν αυθόρμητη κίνηση. Εκτέθηκα.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να στοχοποιήσουμε κάποιον. Δεν μου είπε κάποιος να ψάξω το μπαούλο. Είχαμε μια συζήτηση με τη Μαριαλένα και μου είπε δες στο μπαούλο αν έχουν πάρει κάτι.

Ο James παίζει στρατηγικά. Όποιον ήθελε τον έβγαζε στον τάκο, τον στοχοποιούσε. Τώρα έχει καταλάβει πως κάτι κάνει λάθος. Ο Νίκος επηρεάζεται από τον James. Μου φώναζαν και με έλεγαν χαζή. Η Άννα Μαρία έλεγε πως δε φημίζομαι για την εξυπνάδα μου. Η Άννα Μαρία με ειρωνεύονταν συνέχεια.

Πιστεύω ο Σάκης έχει συναισθήματα για τη Μαριαλένα. Είναι καψούρης. Είναι μια σχέση ζωής. Η Μαριαλένα μου είπε να μεταφέρω ένα μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη. Φυσικά δε μπορώ να σας το πω. Ο Σάκης όταν μπήκε δεν μετέφερε τίποτα από ό,τι γίνεται έξω". Δείτε τα βίντεο πιο κάτω:

Tags gossip, showbiz, celebriites, ελευθερία ελευθερίου, survivor


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9403 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4193 s // Total time: 2.3596 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X